keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Uudet ihanuudet

Viime postauksessa vihjailin tulevasta Tukholman matkasta, minne ei lasta otettaisi mukaan ja nyt se matka on jo takana päin.

Useimmiten kun ollaan lähdössä laivalle on valmiiksi jo jonkinlainen ajatus mitä vaatteita ottaa mukaan mutta tällä kertaa oli jotenkin ideat ihan hukassa. En sitten tiedä johtuiko siitä, kun ei matkasta voitu kauheasti ääneen puhua, ettei pienimies vaan olisi saanu vihiä, sillä sillon ei olisi suostunut jäämään mummilaan hoitoon. Lähdettiin siis J:n kanssa salaa käymään TukholmassaLauantai-iltana lähti laiva ja edellisenä yönä kävin vaatekaappia läpi kun poika oli mennyt nukkumaan ja yritin keksiä jotain sopivaa. Jotain sain valittua kun olin ensin käynyt puolet kaapista läpi ja loppujen lopuksi vielä lauantai päivänä vaihdoin mielipidettä ja kaivoin kaapista valkoisen paidan ja laitoin sen päälle.


Jos vaan olisin tiennyt mitkä ihanuudet löydän Taxfreen alesta, niin olisin napannut mukaan jotain ihan muuta päälle pantavaa mutta nyt nämä ihanuudet saavat vielä odottaa pääsyä ensimmäistä kertaa käyttöön. Converseja ei vaan voi olla liikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti