keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vihaisten lintujen luona piknikillä

Tänään oli pakko ottaa ilo irti aurinkoisesta päivästä, koska sääennusteet ei kauheasti lämpöisiä päiviä enää lupaile. Aamupäivällä jahkailtiin läpi erilaisia vaihtoehtoja mitä voisi tehdä ja sitten ei muuta kuin eväät kassiin, pojalle uikkarit mukaan ja menoksi, suuntana Oittaa ja Angry birds -puisto. Yksi juttu tosin unohtui, nimittäin aurinkorasva ja sen myös huomaa, onneksi ei kuitenkaan pojan ihosta.


Alkuun heiteltiin J:n kanssa nurtsilla frisbeetä pojan kirmatessa leikkipaikalla mutta kun poika keksi mukana olleet uikkarit niin melko pian suunnaksi oli otettava rantsu. Vesi olikin mukavan lämpöistä, että uskaltauduin jopa itsekkin kastautumaan niin pitkälle kun haalarin lahkeet antoi periksi. Jos olis ollut biksut mukana ni ehkä olis voinu jopa heittää talviturkin, erittäin vahva ehkä.


Rantsun jälkeen vielä nurtsille piknikille ja köllöttelemään. Poika kirmasi taas leikkipaikalla uusien kavereiden kanssa niin, ettei montaa porkkanan palaa ehtinyt nakertamaan. Ja kuten kotiinlähtiessä arvata saattaa, kovin pitkälle ei parkkipaikalta ehditty kun takapenkiltä kuului jo tasainen tuhina. Illalla vielä ennen nukkumaanmenoa totesi "Oli ihana päivä, koko päivä oli kivaa!".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti