perjantai 20. kesäkuuta 2014

Lastenkarnevaalit Lahdessa

Viime sunnuntai meni mukavasti Lahdessa lastenkarnevaaleilla. Itselle Lahti ei kovinkaan tuttu kaupunki ole, vain muutaman kerran tullut käytyä, joten kun kutsu kävi niin oli kiva lähteä. Moottoripyörämuseolla järjestettiin siis lastenkarnevaalit, missä oli paljon kaikkea kivaa järjestettynä ilmaiseksi lapsille.


Poika pääsi kokeilemaan tuolla paljon kaikkea uutta ja jännää. Ensimmäistä kertaa poliisin moottoripyörän kyydissä, poni-ajelulla, rodeo-banaanin kyydissä, sekä ensimmäistä kertaa pääsi kokeilemaan kunnolla lämäreitä maalia kohden. Kaikki vähän jännitti alkuun mutta hienosti meni. Varsinkin poni, banaani ja lämärit oli sellaisia juttuja mitä olisi poika halunnut kokoajan vain uudestaan päästä kokeilemaan. Tossa lämäreiden vedoissa vähän alkoi jo ajatuksissa käymään, että pitäisiköhän poika ihan oikeasti syksyllä ilmoittaa johonkin luistelukouluun ja lähteä testaamaan että kiinnostaisko luistelu ja lätkä. Vanhemmat ei välttämättä tästä pahastuisi jos poikaa kiinnostaisi.Karnevaalien jälkeen mentiin syömään matkustajasatamaan laivaravintola Kaunis Veeraan. Kerran aikaisemmin on tuolla käyty ja ruoka oli silloin todella hyvää ja niin se oli tälläkin kertaa. Kaunis Veera on sellainen paikka minne varmasti mennään myös jatkossa syömään kun Lahdessa käydään. Loistava ruoka ja ihana paikka, tykkään siitä koko sataman fiiliksestä.


Ruoan jälkeen nautittiin vielä lämpöisestä illasta ja käytiin lähellä tuota matkustajasatamaa sijaitsevan Pikku Vesijärven luona kuuntelemassa ja seuraamassa vesiurkuja. Kokemus oli ensimmäinen ja esitys oli tosi kiva, enkä ihan heti olisi uskonut törmääväni Lahdessa tuollaiseen, ihan loistava idea. Muutenkin tuolta löytyi kivoja yksityiskohtia, mistä voisi myös Helsinki ottaa mallia.


 Kiitos Lahti kivasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti