torstai 5. huhtikuuta 2012

Ei se vahvin päivä viikossa

Toisinaa vaan on niitä päiviä, ettei mikään oikein onnistu. Tänään on ollut jotakuinkin sellainen päivä, vaikkakin tänään on silti ollut ihan hyvä päivä. Ei siis mitään järkyttävän pahaa mutta sellaisia sopivia kommelluksia ja sattumia pitkin päivää.

Päivä lähti sinänsä jo hyvin käyntiin, että kiireellä pojan kanssa mentiin muskariin. Ja ei, ei tänään ollut mitään muskaria. Hetken siinä pihalla ihmettelin, että miksi en tästä tiennyt, mutta sitten muistin, etteihän me oltu paikalla viime viikolla kun asiasta varmaankin on kerrottu. Eipä siinä mitään, olipa ainakin hyvää aika lähteä kävelyllä aurinkoon, kun kerran ulos oli jo vaunujen kanssa lähdetty.


Pitkälle ei vaunujen kanssa ehditty, kun J soitti ja pyysi tulemaan luokseen sillä mummi ja vaari oli myös siellä ja voitaisiin mennä lounalle. Suunta siis bussipysäkille odottelemaan oikeaa bussia. Hieman taas jännitti bussilla matkustaminen, sillä viime vuosina ei ole tullut juurikaan bussia käytettyä. Ennen ajokorttia liikuin bussilla paljonkin mutta kortin saatua bussilla matkustaminen jäi. Nyt vaunujen kanssa on tullut muutaman kerran mentyä mutta aika jännää se on. Epäilen muuten vahvasti, että bussikuskit vihaavat vaunujen kanssa liikkuvia, sillä pysäkille pitää pysähtyä niin, että vaunujen kanssa saa tehdä temppuja että bussiin pääsee sisään/ulos. Pojalle bussilla matkustaminen oli iso juttu, sillä bussit ovat nykyään aika suosittuja juttuja, aina pitää mainita jos on nähnyt bussin. Tai meillä sanottuna "ussin".


Illalla vielä hyvillä mielin lähdössä uimaan. Mukaan uimaan lähti J:n täti sillä mummi on hieman kipeänä. Kaikki hyvin siihen asti kun päästiin altaaseen. Vetäjiltä ensin kommentti, että ei kannata sukellella ja sitten käsky pois altaasta. Edellisessä ryhmässä oli käynyt vahinko altaaseen, eikä haluttu ottaa riskiä, että mitään kävisi. Eli ei muuta kuin pesulle ja pois. Ja vaikka siellä altaassa ei nyt mitään ylimääräistä näkynyt ja varmaan oli ihan ok niin silti oli fiilis, että täytyi peseytyä vähän tarkemmin ja liottua siinä suihkussa hetki kauemmin.

Ei siis tosiaakaan mitään suuria ja ihmeellisiä juttuja mutta näitä ja muita pieniä ei niin onnistuneita juttuja kun mahtuu yhteen päivään, niin kyllä se tuntuu. Onneksi sentään aurinko paistoi tänään ihanan lämmittävästi koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti