keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hello from Portland

Vielä painaa matkaväsymys hieman, mutta pahimman yli on onneksi jo päästy. Eiliset päikkärit ja pitkät yöunet oli kyllä ihan parhautta, sillä väsymys eilen kun laskeuduttiin oli aika hurjaa.


Matkantekoon meni reilut 20h ja näin jälkikäteen ajateltuna se tuntuu kauhealta, mutta jotenkin yllättävän kevyesti se kuitenkin meni. Ja on kyllä ihan pakko kehua, että pojan osalta matkanteko meni tosi upeasti. Jätkä nukkui ekan lennon melkein kokonaan ja jatkolennolla uni maittoi melkein puolet lennosta. Itse en saanut nukuttua juuri ollenkaan koneessa, mutta onneksi oli leffoja mitä katsella. Tosin, en saanut kuin yhden leffan katsottua koko sinä 10h lennon aikana.

Vielä ei olla ihan hirveästi ehditty kaupunkiin tutustua, kun eilen ei sitten saatukaan autoa alle. Meillä oli siis hyvissä ajoin varattu auto ja hyvin selkeästi kerrottu millainen sen tulisi olla, jotta J pystyy sillä ajamaan. Noh, auto jäi sinne ruutuun ja Aviksen henkilökunta kuskasi meidät hotellille pahoitellen ettei auto ollut sopiva. Nyt odotellaankin, että sopiva auto toimitettaisiin meille tänne hotellille, ehkä jo huomenna aamulla.

2 kommenttia:

  1. Huhhh mikä matka! Mutta hyvää reissua!! :)

    VastaaPoista
  2. Matka oli kyl aika hurja, eikä paluumatkaa tosiaankaan halua vielä miettiä, mut ehdottomasti kaiken sen istumisen arvoista! Kiitos, nautitaan varmasti reissusta!! :)

    VastaaPoista