keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Helteinen päivä eläintarhassa

Sunnuntaina tosiaan vietettiin helteistä päivää Portlandin eläintarhassa.

Herkuteltiin pojan kanssa menomatkalla jo osa meidän päivän eväistä. Ja oli muuten hyviä vadelmia!!
Aamun latte Stumptownista matkaan

Tuntuu, että puolet kaupungista oli myös keksinyt lähteä tuolloin eläintarhaan, mutta vaikka väkeä oli paljon niin silti yllättävän hyvin siellä pääsi liikkumaan ja ihmettelemään niitä eläimiä.

Niin ihana, kun kukat kukkii ja puut ja nurmikot vihertää <3

Meillä oli vielä uusi paikallinen ystävämme mukana viettämässä viimeistä päiväämme Portlandissa. Tutustuttiin tähän uuteen ystäväämme yhden Suomessa asuvan ystävän kautta ja uskomatonta miten nopeasti sitä voi saada uuden ystävän ja miten kiva olikin viettää aikaa yhdessä.Ihan kokonaan ei ehditty eläintarhaa kiertämään, mutta riittävästi tässäkin jo oli. Itse tykkään eläintarhoista tosi paljon ja on kiva kun poika on kasvanut jo sen verran, että osaa nauttia myös eläintarhoista ja tykkää seurata eläinten puuhastelua.

Poika oli niiiiiiiin innoissaan kun pääsi silittämään vuohta!!


Eläintarhan jälkeen pysähdyttiin vielä syömään loput eväät ja nauttimaan maisemista sekä ilta-auringosta. Pidettiin piknikkiä ruusutarhassa, sääli vain kun vielä ei ole kesä ehtiny, että ruusut olisivat olleet kukassa, sillä niitä oli niin mielettömän paljon siellä. Kesällä paikka on varmasti ihan mielettömän upean näköinen. Ruusutarha sijaitsee vielä sen verran korkealla, että myös maisemat sieltä ovat mahtavia. Onneksi siellä nyt kuitenkin jotain kukki, ja ainakin vihersi kovasti.

Mun jalka ei oikeasta ole noin valkoinen vaikka se valkoinen onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti