torstai 12. huhtikuuta 2012

Hyvä mieli ja vesilätäköitä

Oon ollu pari päivää aika iloinen, mitä tulee tähän blogiin. Sain nimittäin pari päivää sitten kommenttia, että olen saanut tunnustuksen blogille. Ihan huippua saada tuollainen tunnustus, ja kun lukijoita ei kuitenkaan niin hirveästi ole, eikä kommentteja haluta/uskalleta juurikaan jättää, niin kiva saada tuollaista positiivista palautetta. Kiva kuulla, että jutuista tykätään, hih! Ihan superia! Samalla myös huomasin, että jäsenien määrä on kasvanut yhdellä, hihhiiii! Tällaiset jutut piristävät mukavasti ja kannustavat jatkamaan kirjoittelua. Iso kiitos siis tästä. :)

http://weheartit.com

Tässä linkki tuonne My Sweet Home!-blogiin, mistä tuo tunnustus löytyy. 

Tuossa tunnustus-jutussa oli vielä, että olisi toivottavaa jatkaa ja antaa itse tunnustusta blogeille, joita suosittelee ja joilla ei lukijoita vielä niin hirveästi ole. Itse en ikävä kyllä tätä pysty nyt ainakaan jatkamaan, sillä en ehdi lueskella moniakaan blogeja. Minulle on tullut ne tietyt muutamat blogit mitä käyn säännöllisen epäsäännöllisesti lueskelemassa. Ja nämä blogit ovat sen verran suosittuja, etteivät taida tarvita esille tuomista. Mutta jos eteeni ilmestyy tuollaisia mielenkiintoisia blogeja, mitkä eivät ole vielä kaiken kansan tiedossa, niin ilmoittelen täällä.


Eilen käytiin muuten mummin ja pojan kanssa piipahtamassa Fallkullan kotieläintilalla. Poika oli ihan innoissaan pupuista ja ankoista. Varsinkin kun ankat alkoivat pitämään ääntä niin poikahan ei meinannut lähteä siitä mihinkään. Loppupäivän meillä sitten hoettiinkin "akka, akka" tarkoittaen sitä ankkaa ja sitten matkittiin sitä ankan pitämään kvaakkumista. On ihana huomata, miten poika selvästi on alkanut tykkäämään eläimistä ja tykkää niitä käydä katsomassa. Vaikkakin reissun paras osuus taisi olla ne isot vesilätäköt missä oli kiva hyppiä. :) Oli muuten sekin kiva nähdä Fallkullassa miten paljon siellä oli pieniä koululaisia hoitamassa eläimiä ja viettämässä näiden kanssa aikaa. Kiva, että nykyäänkin niin monia lapsia kiinnostaa tuollainen puuha, Stadissakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti