perjantai 13. huhtikuuta 2012

Vielä kahvia ennen lähtöä

Ihan hurjaa, miten se reissuun lähtö on jo noin lähellä. Tänään saatiin vikat lennot ja autot varattua ja nyt pitäisikin kaiken olla hoidettuna. Tänään käytiin myös autoliitosta hakemassa ajokortteihin kansainväliset liitteet, niin saa sitten ihan luvan kanssa kruisailla pitkin jenkkilää. Reissussahan meillä on tarkoitus olla kolmisen viikkoa, tai siis kolmen viikon päähän on se paluulento varattuna. Ensin ollaan viikon verran Portlandissa, missä J:llä on sitten ne MM-kisat ja sen jälkeen aloitetaan ns. lomailu. Portlandista lennetään Seattleen ja sieltä vajaan viikon jälkeen lennetään vielä Losiin ja Long Beachille. Hihhiiii, toi suunnitelma kuulostaa niin hyvälle, on vieläkin lähes mahdoton uskoa sitä todeksi. Toivottavasti se maanantaina alkaa tuntua todelta, kun matkassa ollaan ja laskeudutaan Portlandiin.

Olin alustavasti suunnitellut varaavani koko tämän vkl:n pakkaamiselle ja siivoamiselle, mutta kuten arvata saattaa niin eihän ne suunnitelmat nyt täysin pidä ja kaikkea muutakin on ilmaantunut vielä hoidettavaksi.


Yksi merkittävä ja mainittava asia on Kaffa Roasteryn järjestämä tapahtuma huomenna lauantaina. J menee nimittäin Kaffalle neljäksi tunniksi pressaamaan, hengaamaan ja omien sanojensa mukaan jakamaan jumalaisia neuvojaan. :D Huomenna siis kaikki stadissa liikkeellä olevat kannattaa suunnata Kaffalle maistelemaan hyvää kahvia, ihmettelemään sitä aeropressiä ja höpöttelemään ja hengailemaan ihan muuten vaan. Kahvikupin hinta on kuulemma omantunnon mukaan ja Kaffa lahjoittaa päivän tuoton MM-kisamatkan matkakassaan.


Eli huomenna, lauantaina 14.4.2012
 Kaffa Roastery, 
klo 12-16
Pursimiehenkatu 29, Punavuori.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti