maanantai 9. huhtikuuta 2012

Naulakoita ja hyväntekeväisyysiltamia

Nyt pääsiäisenä saatiin vihdoin ne uudet vaatenaulakot seinälle. Ja ne otettiin tietysti heti käyttöön. Ihanaa kun nyt ei tarvitse tunkea kaikkia takkeja ahtaaseen naulakkoon, vaan nyt saa hieman väljemmin.


Pojalle saatiin myös laitettua oma naulakko. Naulakko on saatu joulupukilta viime jouluna lahjaksi ja vihdoin se löysi oman paikkansa. Tällä hetkellä naulakossa paikkaansa pitävät apinavaljaat, sekä muskaritossut.


Pääsiäisenä tuli myös siivoiltua ja järjesteltyä hieman tavaroita uuteen järjestykseen. Saatiin myös vihdoin laitettua kuvat näihin aikoja sitten ostettuihin Pentikin valokuvakehyksiin. Kuvat tosin on vielä ihan vain paperille printattuja, mutta heti kun ehditään niin teetetään kuvat ihan oikeina valokuvina. Itse asiassa pitäis muutenkin teettää iso kasa valokuvia, että jos nyt vaan ottaisi itseään niskasta kiinni ja alkaisi lataamaan niitä johonkin tilausohjelmaan.


Aika hurjaa muuten, että viikon päästä ollaan jo pitkällä menossa. Outoa kuitenkin on se, että yhtään matkakuumetta ei ole. En ole edes ehtinyt vielä yhtään miettimään vaatteita mitä pakkaisi mukaan. Aargh, kolmeksi viikoksi pitäis osata pakata viisaasti, mahdollista edes?


Matkakuumetta ehkä hieman verottaa tämä muu hälinä ja järjestely tässä ympärillä. Viime viikolla selviteltiin paljon sponsoriasioita ja hoidettiin niihin liittyviä juttuja. Tänään taas täällä meillä kotona kävi HBL tekemässä J:stä haastattelun. En itse seurannut haastattelua kauhean tarkasti vaan pidin pientä miestä pois häiritsemästä. Jotain kuitenkin kuulin ja jotenkin huvituin näistä kysymyksistä "Mistä kahvista tykkäät? Entä mistä kahvista sitten et tykkää?" Heh, en voi mitään mutta mieleeni tuli noista ala-asteella täytetyt ystäväkirjat. :D Noh, huomenna nähdään millainen jutusta tuli, sillä juttu pitäisi ehtiä huomiseen lehteen.


Huomenna taas olisi tiedossa Skanno Cafen tarjoama ja ideoima hyväntekeväisyysilta. Huomenna siis Skanno Cafessa (by Helsingin Kahvipaahtimo) on kaikki kahvit ilmaisia klo 16-19 ja kahvia vastaavan summan tai muun mieluisan summan saa lahjoittaa meidän matkakassaan. Tuntuu tosi hölmöltä mennä tuollaiseen tapahtumaan, missä kerätään rahaa omaa matkaa varten. Mutta ajatus oli kaunis kuitenkin Skanno Cafeelta ja kiitos siis heille tästä jo etukäteen. Ja vielä kerran haluan mainita, että tämä on täysin Skanno Cafen ideoima ja ehdottama idea.

Eli siis kaikki hyvän kahvin ystävät huomenna tiistaina 10.4.2012 klo 16-19,
Skanno Cafe (by Helsingin Kahvipaahtimo),
Mansku 6, Helsinki.
Tervetuloa! :)

2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Sinulle on tunnustus blogissani, käyhän kurkkaamassa!!

  http://sweet-hsh-home.blogspot.com/2012/04/tunnustus-liebster-blog.html

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Kiitos ihan tosi paljon! Hih, ihan huippua! :))
  Kiva saada tietää hieman, että kuka käy blogiani lukemassa ja tietysti kiva olisi saada myös lisää lukioita :)

  VastaaPoista