keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hello Seattle

Lento Seattleen oli aika jännä. Ensinnäkin se lento meni niin nopeasti, ettei sitä ehtinyt oikein edes tajuta, kapteeni hölisi ihan omiaan suurimman osan lennosta ja se kone itsessään jo aiheutti lievää jännitystä ja hupia.


Kentällä sitten kaikki ei mennyt ihan nappiin, tai lähinnä siellä autovuokraamossa. Meillä oli auto jo hyvissä ajoin varattu ja vielä Portlandin autosekoiluiden jälkeen oltiin varmistettu tämä varaus. No, tiskillä poika sanoi, ettei mitään varausta ole. Yleensä siis autot ovat odottamassa jo ottajaansa, mutta meidän tapauksessa me sitten odotettiin kolmisen tuntia autoa. Onneksi ei harmittanut yhtään, laskeuduttiin etuajassa ja ulkona paistoi aurinko ja oli lämmin päivä, mikäs sen mukavampaa kun istua pimeässä ja viileässä parkkihallissa. Pienen lapsen kanssa.Kun kaupunki alkoi lähestyä kaikki se kiukutus ja harmitus katosi. Ihastuin tähän kaupunkiin samantien. Ekana iltana ei kuitenkaan juurikaan ehditty paikkoja katselemaan, kaupungin läpi ajettiin kuitenkin matkalle hotellille ja hieman sai esimakua. Illalla oli pakko tehdä vielä pieni kävelylenkki ja hakea hieman iltapalaa, ettei jalat kävisi niin levottomina kokopäivän istumisen jälkeen.
Hih, iltapalaa :))))

Eilen ihasteltiin kaupunkia hieman enemmän. Ensin kahville Hard Rock Cafehen ja sieltä löydettiin Farmers marketille ihastelemaan taas kaikkia niitä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, ja ihania kukkia. Jos oltaisiin täällä pidempään kun tämä kuusi päivää niin olisin ostanut kukkia hotellihuoneeseen, kukat olivat niiiiiiiin kauniita ja niiiiiiiiiiin paljon halvempia kuin Suomessa.


Tuolla markkinoilla monista kojuista tarjottiin maistiaisia tuoreista hedelmistä ja meidän pojallehan nuo omenan ja päärynän palaset maistuivat hyvin. Itse maistelin kaikkea mille en ole allerginen, eli aika vähiin jäi maistiaiset osaltani. Mutta kuitenkin hieman ostettiin myös hotelliin hedelmiä ja mansikoita iltapalaksia ja välipaloiksi, ihan super makeita!


Kaupunki on niin täynnä nähtävää ja koettavaa, että harmittaa kun päiviä ei ole enempää. Ihmiset täällä myös ovat todella ystävällsiä ja avuliaita.


Meidän pieni pahis, vääntää aina itse lippansa vinoon :))

Kuten arvata saattaa, illalla kaupunki on aika upean näköinen valaistuksineen. Tihkusade hieman häiritsi kuitenkin kuvien ottamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti