lauantai 28. huhtikuuta 2012

Viime päivät Seattlessa

Viimeistä iltaa viedään Seattlessa. Päivät on menny hurjaa vauhtia ja niin paljon jäi vielä näkemättä ja tekemättä. Yksi suurin pettymys itselleni oli kun ei ehditty eläintarhaan täällä mutta onneksi sentään aquariumiin.


Toissa päivänä mentiin nimittäin sadetta karkuun ja kaloja katselemaan. Monet olivat kehuneet tuota Seattlen aquariumia, joten odotukset olivat kovat.


Pienimies jaksoi keskittyä kun isompia kaloja näkyi mutta niistä pienistä ja kauniin värisistä ei juurikaan jaksettu välittää.


Illemmalla lähdettiin vielä ajamaan pohjoiseen päin suuntana outletit. Tätäkin ostaria oli etukäteen hehkutettu, joten olihan se nähtävä. Outletit olivat tosi suuria pettymyksiä, itselleni sieltä löysin vain Starbucksin ison latten autoon matkalle juotavaksi. Reissu ei kuitenkaan ollut turha, sillä maisemat olivat aivan mahtavia.Tänään käytiin viimeisen päivän kunniaksi Space Needlessä aamukahvilla, eikä ollenkaan huonot maisemat sielläkään.

Tänään tartti jo ison latten et lähti päivä kunnolla käyntiin ja sai silmät pidettyä auki :)
Poika sai kassaneidiltä Space Needlessä pinssin

Space Needlen juurelta lähtee Monorail millä pääsee näppärästi keskustaan, joten hyppy kyytiin ja kaupungille ostoksille. Parissa minuutissa pääsi Space Needlen juurelta Macy´s:n kupeeseen, ei huono ollenkaan.Nyt pakkaamaan taas kamat laukkuihin ja aamulla kohti lentokenttää ja sieltä Los Angelesiin ja Long Beachille, hip hip! :D

PS. Eilen tehtiin muuten päiväreissu Kanadan puolelle ja Vancouveriin. Ihana kaupunki ja käsittämättömän upeat maisemat! Postailen tuosta reissusta myöhemmin lisää, kuvia sieltä on ihan miljoona! :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti