maanantai 2. huhtikuuta 2012

Värikkäitä löytöjä vaatekaappiin

Tässä lähiaikoina on tullut käytyä hieman shoppailemassa ja matkaan on tarttunut taas kaikenlaista kivaa. Nyt ei tosin pitäisi yhtään shoppailla kun reissussa tulee varmasti shoppailtua ihan riittävästi ja muutenkin pitäis nyt säästää rahat sinne reissuun.

Nämä kaikki ovat kuitenkin löytyneet jonkinlaisista aleista ja tarjouksista. Petollisin paikka oli itselleni tuo Espritillä ollut VIP-Bonus mikä päättyi liikkeissä maaliskuun viimeinen päivä. Tämä tarkoitti, että koko valikoimasta sai 20% alennusta, myös uutuuksista ja jo alennetuista. Lähdin etsimään itselleni uusia farkkuja, kun vanhat siniset farkut ovat venähtäneet ikävästi vaikka ovat olleet käytössä vasta puolisen vuotta. Toiseksi olin etsimässä nahkatakkia. Uudet farkut sain mutta nahkatakista ei tietoakaan, mutta toisaalta paljon muuta tarttui myös matkaan.

Onlyn alesta löysin vielä nuo punaiset farkut ja ihastuin täysin. Aika rohkeat mutta niin hyvän väriset, juuri oikean punaiset minulle.

Aikaisemmin ostin Espritiltä tuon kuvassa olevan punaisen paidan ja nyt kun löysin saman paidan valkoisena ja sinisenä alesta niin ne lähtivät saman tien matkaan. Tykkään kovasti paidan rennosta lookista ja ihanista väreistä.Punainen toppi on Onlysta ja ihastuin sen väriin ja tuohon selän koristeluun. Raidallinen paita on Selected Femmen ja siinä kiinnostuksen herätti (raitojen lisäksi) pidempi takaosa. Neule taas löytyi s.Oliverin alesta ja siinä väri ja malli iskivät ensi näkemältä.

Pojalle on löytynyt myös jotain. Omasta mielestäni aika suloista ja tietysti autoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti