torstai 7. maaliskuuta 2013

Aurinkoinen sää - parempi mieli

Ihanaa, ulkona paistaa aurinko! Eilenkin kun lähdettiin kotoota niin aurinko vähän yritti kurkistaa pilvien takaa, mutta Munkassa jo häikäisi pilvettömältä taivaalta. Eilen oli muutenkin kiva päivä, mitä auringonpaiste vaan ilahdutti lisää. Herkullista lounasta hyvässä seurassa, kahvittelua, lisää kahvittelua, hieman juoruilua ja rupattelua, shoppailua ja herkkuja. Ja siihen päälle vielä hieman hyötyliikuntaa ja sorsien katselua.


Iltapäivän kruunasi vielä törmääminen vanhaan ystävään, kun olin jo kotiin päin lähdössä. Oli ihana pitkästä aikaa taas vähän vaihtaa kuulumisia ja höpötellä. Toivottavasti lähiaikoina vielä uudestaan ja ihan kunnolla ajan kanssa (vink vink!)!

Mangon alesta tilattu  ihana neule. Ainut haittapuoli, että tuntuu nukkaavan helposti. Mutta niin kevyt ja pehmeä päällä. 
Kiva yksityiskohta, muuten perusneuleessa
Shoppailut tällä kertaa painottui pienen miehen vaatekaapin täyttämiseen. H&M:ltä on itseasiassa parhaillaan tulossa paketti, missä on tulossa lisää vaatteita pojalle, mutta nyt liikkeestä kävin hakemassa jotain mitä nettikaupasta ei oikeassa koossa löytynyt.


Pipo ja huivi Stockalta kantisalesta. Raitaa <3

Kluuvin Maatilatorilta kävin hakemassa vielä J:lle pyynnöstä tummaasuklaata ja samalla otin itellekin vähän herkkuja maisteluun. En nimittäin oo oppinu yhtään tykkäämään tummastasuklaasta, yäk!

J:llä on muuten blogissa lisää kuvia niistä tummista suklaista ja niitä pääsee katsomaan täältä.

Kivaa torstain jatkoa ja oikein aurinkoista mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti