lauantai 9. maaliskuuta 2013

We will rock you

Viikko sitten lauantaina oltiin J:n kanssa katsomassa Hartwall Areenalla We will rock you -musikaalia. Ja oli muuten ihan huikea show. Ei ennakkoon tiedetty esityksestä juuri mitään tai itseasiassa yhtään sen enempää kuin, että esitys tulee Lontoosta ja että se koostuu Queenin musiikista. Ja siinähän oli jo ihan riittävästi syytä lähteä ostamaan lippua.


Esityksen alkuun oltiin molemmat hetki hiukan hukassa juonen kanssa mutta pikku hiljaa kun päästiin juoneen enemmän ja enemmän sisälle niin mielenkiinto kasvoi. Sen lisälksi, että ilta oli täynnä hyvää musiikkia niin mukaan oli saatu myös ujutettu hauskoja vitsejä, mille koko areena aina räjähti nauramaan.


Esitystä ei ole ollenkaan turhan takia Lontoossa hehkutettu ja kyllä Hartwalillakin yleisö nousi seisomaan ja taputtamaan kiitokseksi. Näyttelijät olivat loistavia ja bändi veti myös hienosti. Esitys kesti lähes kolme tuntia väliajan kanssa, eikä minusta ollut ollenkaan liian pitkä.


Hieman tietysti harmittaa, että myös tällaisissa tapahtumissa löytyy niitä, jotka lähtevät jo viisi minuuttia ennen loppua, että ehtivät ennen ryysistä. En ymmärrä tätä tyyliä lätkämatseissa, enkä varsinkaan tällaisissa tapahtumissa. On jotenkin hävettävää suomalaisen yleisön puolesta kun esitys vetää viimeisiään niin osa yleisöstä jo poistuu paikalta.


Ehdottomasti suositeltava show ja voisin hyvinkin kuvitella meneväni katsomaan tämän shown uudestaan Lontoossa. Olisi kiva nähdä tämä esitys ns. kotiareenallaan. Mutta en myöskään näe mahdottomana mennä katsomaan sitä uudestaan jos ja kun se Suomeen uudemman kerran tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti