sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Levoton nuhanenä

Ai että mä vihaan tätä sairastamista (ylläri!!), eikä tätä tosiaan yhtään helpota, että pieni on myös kipeä. Saatika, että ulkona on ollut upean aurinkoinen ilma koko viikonlopun ajan. Torstai iltana iski järkyttävä kurkkukipu ja siitä se sitten lähti, pienella taas nenä vuotaa jatkuvasti ja muutenkin poika on melko vetämätön ja herkkis. Oon tosi huono pysymään paikallani, enkä nyttenkään ihan hirveästi ole malttanut vaan olla. Perjantaina illalla auringonsäteet osui sen verran ikävästi, että oli pakko alkaa siivoamaan ja karkoittaa pölyt pois näkyviltä. Lauantaina oli vaan päästävä ulos, en kestänyt olla sisällä koko päivää ja suunnattiinkin Tokoinrantaa kahvittelemaan Cafe Pirittan terassille ja hieman leikkipuistoilemaan.


Tänään on oltu pojan kanssa ihan kotosalla, mutta ettei ihan makoiluksi mennyt tämäkään päivä niin herättelin hieman parveketta jo kevääseen. Vähän talven pölyjä pois ja kukkia piristämään. Muutenkin sisälle laitoin jo hieman kevättä, vaihtamalla sängylle ja olkkariin keväisiä ja värikkäitä tyynyjä. Myös hieman pääsiäiskoristeita jo esille ja rairuohoa kasvamaan. Samalla myös kissalle ohraa kasvamaan.

Nyt ihme kyllä olo alkaa olemaan jo melko hyvä, vaikka olisin voinut kuvitella, että tuo parvekkeella touhuaminen olisi voinut vaikuttaa juuri päinvastoin. Poikakin innostui hieman haukkaamaan happea parvekkeella ja kantoi myös hieman autoja tuulettumaan.


Ja nyt toivotaankin, että tämä flunssa olisi meidän perheen osilta sairastettu nyt tässä viikonlopun aikana, sillä tiistaille olisi varaus Viikkarille ja uudella yrityksellä kohti Tukholmaa. Eli sormet ja varpaat ristiin, että ollaan kunnossa lähtemään!

Sain J:ltä tänään kukkia!!!

2 kommenttia:

 1. Ah mikä ihana kevätfiilis tulee noista kuvista! Flunssan karkoitukset sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin huomaa, että heti kun aurinko paistaa niin alkaa kaipaamaan värejä ja kukkia ympärilleen. Ihanaa kevät on tulossa!!
   Kiitos, tänään taas vähän kehnompi olo flunssan kanssa eli nyt nappia naamaan ja Finrexiniä lisää että huomenna on kunnossa laivailemaan..

   Poista