maanantai 4. maaliskuuta 2013

Maanantai, niin maanantai

Tänään on kyllä ollu jotenkin niin maanantai, niin maanantai. Aika väsynyt päivä, eikä ilmakaan piristänyt. Aamupäivä meni vielä suht pirteästi ja olin jo ennen puolta päivää ehtinyt hoitaa kauppareissun, hakea pojan kotiin mummilasta ja luovuttaa auton huoltoon. Toisille tämä saattaa olla ihan normaalia, mutta meidän perheessä ihme. Kovalla tsemppauksella sain vielä pojan vietyä kerhoon ja haettua kotiin. Ja oli sitten tosi kiva tuolla ruuhkassa vetää lasta pulkassa kun päin näköä hakkasi lumisade, lapsi parka oli ihan märkä kun kotiin päästiin.

Väsynyt kerholainen
L oli tosiaan taas yökylässä mummin ja vaarin luona. Eilen jouduin pyytämään mummia hakemaan pojan kun jouduttiin lähtemään J:n kanssa päivystykseen. Alkujaan oli tarkoitus, että J olisi mennyt taksilla mutta kun taas tehdään asiat niin vaikeasti, että invataksi ei tähän suostunut. J:lle kun ei ole myönnetty invataksimatkoja lääkärikäynteihin (vaan vapaa-ajan käyttöön) niin he eivät suostuneet invataksia lähettämään vaan käskivät soittamaan perustaksin. Päädyttiin sitten, että jos mummi pystyy hakemaan pojan niin lähden käyttämään J:n päivystyksessä. Ja tuttuun tyyliin, kun päivystykseen mennään niin siellähän kestää se pieni iäisyys ja niinhän se ilta meni ja L sai jäädä nukkumaan mummin kainaloon. Mitään ei vielä edes selvinnyt mutta toivottavasti tässä viikolla ollaan viisaampia kun saa lisää tuloksia ja sitä myöten saataisiin vihdoin ja viimein mies kuntoon.


Ja tosiaan meidän piti tänään lähteä käymään Tukholmassa. Jouduttiin kuitenkin reissu eilen perumaan J:n voinnin takia. Harmittaa kun oli ehditty tehdä jo kivoja suunnitelmia ystävän kanssa Tukholmaan ja oltaisiin saatu hänestä vielä seuraa laivalle paluumatkalle. No toivottavasti päästään tässä lähiaikoina lähtemään ja toteuttamaan suunnitelmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti