tiistai 19. maaliskuuta 2013

Mom's own time

Tänään yhdistyi taas hyötyliikunta ja shoppailu. Pieni ei halunnut tänään vielä lähteä ulos, joten pojat jäi keskenään kotiin ja lähdin itekseen käymään kaupungilla. Aurinkoinen ilma varsinkin tekee sen, että ulos on päästävä.


En taaskaan voinut vastustaa tota Tokoinrannan jäätä, joten koukkasin sitä kautta. Jäällä olikin ihanan lämmin kun aurinko porotti, eikä tuuli osunut.


Vajaa tunnin kierros kaupungilla ja sää oli muuttunut ihan täysin, aurinko oli karannut ja tilalle oli tullut jäätävä tuuli. Olin silti päättänyt tehdä kotimatkan vähän pidemmän kautta ja kiersinkin Töölönlahden kautta. En vaan tiedä mikä tänään tökki tossa liikkumisessa mutta kotimatka tuntui tuskaiselta, jotenkin jalat ei vaan toiminu.


Noin kymmenen kilsan lenkki yhdistettynä pieneen shoppailuun ei huono yhdistelmä ollenkaan. En vaan tajua, että nyt parin vähän pidemmän lenkin jälkeen en vieläkään ole laihtunut kesäkuntoon, tylsää.


Matkaan tarttui tänään Iittalan pieni kirkas vitriini, pojalle kengät ja lippis, sekä itselle parit farkut HM:ltä, mistä en tosin vielä ole ihan varma. Oon molempia farkkuja hypistellyt jo ennestään jonkusen kerran ja nyt vihdoin päätin ne ottaa mukaan mutta kotona sovituksessa ne ei sitten näyttäneetkään ehkä ihan siltä parhaalta mahdolliselta. Ehkä muutama pidempi lenkki vielä lisää ja uusi sovitus?

Nuo kengät tilasin L:lle jo kertaalleen mutta silloin oli liian pientä kokoa, joten nyt kävin katsomassa oikeaa kokoa. Lippis nyt vaan tarttui matkaan, aika söpö. Eikö?

Tässä vielä linkki J:n blogiin ja kertomukseen poikien päivästä kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti