sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntaibrunssia

Viikolla tehtiin pöytävaraus Kiilan brunssille ja tänään sitten käytiin nauttimassa tuota brunssia. Kaveri kun ehdotti Kiilan brunssia niin tietysti googletin heti mitä siitä sanotaan, eikä vastaukset imarrelleet. Monesti arvosteltiin paikan henkilökunnan ystävällisyyttä, sekä meluisuutta ja tämä sai sitten hieman arveluttavan vaikutelman lähteä kokeilemaan paikkaa, valmiiksi oli jo hieman tuomitseva fiilis.


Meidän kohdalla henkilökunta oli ihan ystävällistä, ei valittamista, eikä mielestäni melukaan mitään mahdotonta ollut, aika tasoissa Fazerin kanssa. Meitä oli pöydässä kolme ja hyvin pystyttiin juttelemaan siinä pöydän äärellä, eikä melu häirinnyt. Se mikä ehkä oli miinusta paikalle niin vähän kaikki oli loppu kokoajan. Lautaset olivat usein loppu, samoin aterimet ja minun tuurillani myös kahvi oli juuri loppu kun sitä olin hakemassa. Lusikoiden perään kun kyseltiin niin vastaus oli "Ne on pesussa, menee pari minuuttia.". Pöydässä puitiin jo aika paljon tätä, että miten ravintolasta voi loppua aterimet tai lautaset kesken brunssin, niin ettei niitä saatu pestyä siinä tahdissa, ettei eioo:ta tarvitse myydä. Paikka ei edes ollut aivan tupaten täynnä, vaikka koko ajan ovella oli uusia tulijoita.


Vaikka saatiin vatsat syötyä ähkyyn ja ulkona mentiinkin vatsan edellä vyöryen niin tarjonta ei silti ollut oikein minun nirsoon mieleeni. Se mitä itse kaipasin enemmän oli laajempaa leipä valikoimaa (tarjolla yhtä leipää, piirakoita ja croisantteja), sekä esimerkiksi lämminsavulohta mihin on tottunut Fazerilla. Kiilassa on tarjolla lämpöisiä ruokia mutta ne jäi pientä näykkimistä lukuunottamatta kokonaan väliin.


En nyt tiedä oliko kokemus sitten pettymys vai ei. Ennakkoon lukemieni arvosteluiden perusteella pelkäsin jotain paljon huonompaa mutta ei tämäkään nyt ihan mieleen ollut. Muuten paikkahan oli ihan hieno, tosi hyvällä paikalla ja ikkunoista kiva katsella Stockan kulmalle.

Loppuun vielä kuva iltalenkiltä kauniista auringonlaskusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti