sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

"Tuolla on eläimiä, let's go!"

Pitkäperjantaina käytiin vuoden ensimmäisellä reissulla Korkeasaaressa. Vaikka Korkeasaari onkin hieman ankea(?) paikka ja eläimiäkin näkee vähän miten sattuu, niin silti jotenkin tykkään käydä siellä kurkimassa, ja mikä tärkeintä niin tykkää myös poika. Ja voisin hyvin veikata, että tämä ei jäänyt tämän vuoden ainoaksi käynniksi tuolla. Tällä kertaa reissussa oli mukana L:n kummitäti tyttärensä kanssa, joka sattuu vielä olemaan oma kummityttöni.


Juuri kun oltiin ehditty valittaa, ettei saukkoa näy koskaan niin siellähän sillä oli kunnon show käynnissä. Saukon puuhia oli hauska seurata kun sitä tosiaan niin harvoin tuolla(kaan) näkee. Siellä se vedessä teki pitkään kuperkeikkoja ja sitten spurttaili pitkin seiniä ja lumihankea.


Toinen ehdoton suosikki oli karhut, sillä ne olivat niin virkeitä ja leikkisiä. Vaikka en tiedä että oliko talviunet silti jääneet vajaisiksi kun molemmat kaivoivat jotain koloa sinne lumihankeen. Kenties uusia nukkumapaikkoja?


Korkeasaaressa silti aina eniten odotan niiden leijonien ja kissaeläinten näkemistä. Ja joo nähtiihän nytkin siellä varmaan kaikkia mutta aika väsynyttä se meno oli. Iltapäivällä kun oltiin lähdössä jo pois ja käveltiin vielä kissalaakson läpi niin kaikki kissat olivat menneet piiloihinsa kun ketään ei näkynyt. Höh. L tosin yritti hienosti houkutella leijonia huutelemalla "Oi leijonat, oi leijonaaaaaaaat..."


Eihän siitä mitään tule kun neljä pullahiirtä on yhdessä liikkeelläPojasta olin tällä reissulla todella ylpeä, sillä alun kiukuttelun jälkeen loppupäivä meni mukavasti ja poika jaksoi kävellä koko saaren läpi. Oltiin kuitenkin nelisen tuntia tuolla pyörimässä ja kierrettiin lähes tulkoon koko saari, joten matkaa tuli ihan mukavasti, varsinkin tuollaiselle pienelle vipeltäjälle. L innostui myös jossain vaiheessa lukemaan sitä lippuluukulta saatua saaren karttaa ja hetken pähkäilyn jälkeen tokaisi "Joo, tuollapäin on eläimiä eli let's go!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti