torstai 19. syyskuuta 2013

Angry Bird ja vaaleanpunaiset unelmat

Vasta toinen tanssitunti ja meidän poika jäi suosiolla sinne, jeee. Viime viikolla aloitti meidän poika tanssitunnit, mutta silloin ei vielä rohkeus antanut periksi jäädä yksin tunnille vaan päädyttiin istumaan yhdessä tanssisalin perällä ja seurattiin muiden tanssiharjoituksia. Vaikka silloin jo pojasta näki, että mieli olisi tehnyt mukaan riehumaan päättömästi  niin silti rohkeus ei vielä riittänyt ja äidin syli oli turvallisempi paikka.


Toisaalta ymmärrän meidän poikaa, sillä ryhmähän on muuten täynnä tyttöjä ja jos siinä ei olisi tarpeeksi niin kaikilla tytöillä on myös päällään vaaleanpunaiset ballerinapuvut. Sen lisäksi tytöt ovat aloittaneet tanssin jo aikaisemmin eli tunsivat ja tiesivät tavat ja toisensa.


No nyt toiselle tunnille poika tosiaan meni ihan innoissaan ja tanssituntia odottettiin jo koko viikon ajan. Ihanaa jos tästä löytyi nyt uusia harrastus pojalle. Tanssi kestää 45min kerralla ja siellä saa muiden kanssa juosta ja riehua aika tehokkaasti. Oli muuten aika söpöjä ne vaaleanpunaiset pikku-unelmat, ketkä juoksivat sitä tanssisalia ympäri ihan yhtä aivottomina kuin meidän ei-niin-vaalenpunainen-unelma. L siis tuntuu sopivan siltä osin joukkoon oikein hyvin. Ja mikä parasta, samalla kun poika saa purkaa energioitaan tanssisalissa, saa vanhemmat taas hetken hengähdystauon, ihan vaikka viereisessä kahvilassa kahvikupin ja jonkun lehden kanssa, kelpaa.


Me lähetään huomenna aamusta viikonlopun viettoon, joten 
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti