tiistai 3. syyskuuta 2013

Rennosti koroilla

Heti kun päivällä kehuin, että poika jäi eilen kiltisti kerhoon niin sanat kostautui. Tai no, jäihin poika eilen kiltisti kerhoon mutta tänään se oli jotain muuta. Yleensä oon vieny pojan itekseni kerhoon mutta tänään oli J myös mukana ja sekottiko se sitten pojan pään vai mikä mutta millään ei meinannut päästää meitä lähtemään ja itku oli aivan sydäntä raastavaa. Taas sai äiti niellä kyyneleitä, kun lähdettiin pihasta pojan jäädessä huutoitkemään ohjaajan syliin. Onneksi poika oli rauhoittunut kuulemma melko nopeasti ja loppuaika oli sujunut jo reippaana normaaliin malliin.


Lounasta käytiin tänään syömässä (vaihteeksi) Torpanrannassa. Vatsat tuli taas ihan täyteen niistä salaateista ja huh, miten kuuma siinä pihalla oli. Onko väärin valittaa aurinkoisesta ja lämpöisestä syyskuun päivästä? Tänään kyllä jotenkin tuntui, että ihan liian kuuma ja aurinko porotti jotenkin liiaksi. Siltikään ei tosin malttanut sisällä istua.


Ensi kertaa jalkaa löysin Espritin ihanuudet, mitkä tuli hetki sitten postitse. En vaan voinut jättää niitä tilaamatta kun ne Espritin alesta löysin. Ihanat ja hieman uutta ja erilaista kenkähyllyyn.


Kengät tuntuu hyvälle jalassa, eikä korko tunnu itselleni mahdottomalta vaikka tasapohjaisilla ja matalilla kengillä olenkin tottunut menemään viime vuodet. Vaikka kyllä jalat alkoivat väsymään jossain vaiheessa iltapäivällä kun oli ollut koko päivän jalkojen päällä (vai johtuiko aamun salista, en tiedä).I H A N A T ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti