maanantai 16. syyskuuta 2013

Hevoset Stadikalla

Lauantaille ei ollut mitään valmiita suunnitelmia (outoa) mutta ei se sitten paljoa vaatinut kun oltiinkin jo melkein menossa. Aamulla facebookista huomasin ystävän olevan matkalla Stadiin ja Stadikalle, sitten nopea selvitys mitä siellä tapahtuu ja oltiinkin jo tekemässä lähtöä. Satdikalla oli viikonloppuna "Hevoset Stadikalla" tapahtuma ja ohjelmassa oli esteratsastusta eri luokissa, valjakkokisaa ja jopa hevosmusikaalia. Hieman erilainen päivä siis tiedossa.

Olivat keksineet laittaa orkesterin paikan invakatsomoon. Vaihteeksi hieman kyseenalaista toimintaa Stadikalla koskien invakatsomoa. Ja vaihteeksi ei ollut järkkäreillä mitään tietoa minne pyörätuolit menee. Surkeaa toimintaa!
Sopivasti vielä kun saavuttiin Stadikalle niin poika nukkui tyytyväisenä päikkäreitä, niin saatiin J:n kanssa hetki katsella esteratsastusta ihan rauhassa. Ja vaikka ei tuosta juuri mitään tajuttu/säännöistä tms tiedetty niin olihan se huikeaa seurattavaa. Tykättiin molemmat ja vähän jopa innostuttiin lajista, voisi siis joskus toistekin seurata.

Valjokkokisaa ja Mikael JungnerIllalla oli vuorossa hevosmusikaali "Tuhkimo-tarina". Alkuun musikaali tuntui junnaavan lähes paikallaan, eikä edistymistä tuntunut tapahtuvan ollenkaan, kenttäkin vaikutti niin kovin avaralle. Kun esitys alkoi päästä kunnolla vauhtiin niin johan se sitten olikin jo lopussa. Me kun vielä seurattiin musikaalia siitä kentän tasosta niin ei ehkä ihan samalla tavalla nähty niiden hevosten esiintymistä, joten menetettiin siinä varmasti paljon esityksestä.

Tuhkimona Mari Palo, prinssi Marko Björs

Päivä meni Stadikalla todella nopeasti ja mieli olisi tehnyt jäädä ihan loppuun asti, mutta kylmyys ja nälkä alkoivat vaivata jo sen verran koko perhettä, että lähdettiin kiltisti kotiin. Mukava päivä kuitenkin kaikinpuolin, oli kiva päästä seuraamaan jotain ihan uutta, sekä päivän aikana nähdä muutamia sellaisia ystäviä, keitä ei turhan usein näe.

Housut (melko uudet) & neule (uusi) & kengät H&M, huivi Mango (vanha mutta ekaa kertaa käytössä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti