lauantai 7. syyskuuta 2013

Fudista ja pizzaa eli hyvä perjantai

Perjantai oli taas yksi paljon odotettu päivä, sillä oli Suomi-Espanja MM-karsintaottelu, jalkapalloa siis. Hyvät ainekset mukavalle päivälle saatiin leikkipuistoilusta, herkutteluhetkellä aurinkoisella terassilla, hyvää musiikkia ja fudismatsi missä kentällä oli iso liuta maailmanhuippuja. Tykkään.


Jostain syystä poika ei jaksanut leikkipuistossa niin kauheasti innostua leikkimään, joten visiitti jäi lyhyeksi. Ehkä mieli oli vähän malttamaton kun tiesi pääsevänsä pian mummin ja vaarin luo yökylään. Syömään malttoi silti ja mikäs sen mukavampi kun Carusellin terassilla auringonlämmössä herkutella pizzaa. Yksi pizza taas kolmeen osaan oli oikein sopiva välipala.


Käytiin alkuillasta vielä koko perheen kanssa Stadikan kupeessa tapahtumatorilla katsomassa pelin ennakkofiilistelyä ja kuuntelemassa Koop Arposta ja Flute of Shamea. Koopista oon tykänny Idolsista lähtien. Tämä kokoonpano ei kuitenkaan ole ehkä sitä parasta mitä Koopilta on kuultu, mutta kyllähän sitä miehen ääntä näinkin kuuntelee, ei se huono ole.


Päivä ja ilta huipentui sitten siihen fudismatsiin. Oli kyllä aika huikea fiilis seistä siellä yleisössä, kun koko muukin stadikka seisoi ja lauloi Maamme-laulua. Mahtava tunne ja kyllä siinä kylmät väreet meni. Samoin kun koko Stadion osoitti kunnioitusta Jari Litmaselle. Ja vaikka nyt ehkä isänmaallisuus hieman kärsii niin olin hyvinkin tyytyväinen pelin tulokseen, sillä samat lukemat olin veikannut meidän tulosvetoon ja saatiin siis kiinni ja rahan tuloa ei voi estää. ;)

melkein uskottava ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti