maanantai 9. syyskuuta 2013

KEEP CALM and LOL

Lauantaina ehdittiin käydä vähän pyörähtämässä kaupungilla ennen kun piti jo olla poikaa hakemassa takaisin kotiin. Harmiteltiin itseasiassa J:n kanssa kovasti, ettei tajuttu varata pöytää brunssille tai vaan lähteä kun kerran kahdestaan oltaisiin päästy.


Ensimmäistä kertaa pääsin lauantaina käymään Helsingin Louis Vuittonilla. Ikkunoita on monesti tullut ihasteltua ohikulkiessa ja suunnitelmissa on ollut mennä käymään mutta aina se on jäänyt.


Tyhjin käsin ei tarvinnut lähteä pois ja olin niin tyytyväinen kun löysin etsimäni, sillä en ollut yhtään varma tulisinko mitään sopivaa löytämään. Palvelusta ihan erityiskiitos meitä palvelleelle herralle. Todella ystävällistä palvelua ja oli ilo huomata, että myyjä todella yritti keksiä sopivaa ratkaisua kun ihan valmista ratkaisua ei ollut.

Kahvilla käytiin (meille) uudessa paikassa nimittäin Kampissa Beaniessa. Itse otin palasen omena-kinuski viettelystä, mikä oli aivan taivaallisen hyvää. Alkuun harmittelin vähän kun oli niin pieni palanen mutta muutaman haukkaisun jälkeen totesin palasen olevan melko hyvän kokoinen. Cappuccino oli hieman pettymys. Visuaalisesti ei mitenkään houkutteleva, kuppi ei ollut täysin puhdas ulkoreunoilta vaan kahvia valui reunaa pitkin. Palvelu ei myöskään paikassa ollut mitenkään pirteää ja J:n mukaan se cappuccinon valmistus ei ihan nappiin mennyt. Vaikka ne kakkupalat oli aivan suussasulavia niin ei usko enää uudestaan tuonne eksyväni.

En voinut vastustaa tota korttia, ihan paras. Vielä pitää hankkia sopivat kehykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti