tiistai 10. syyskuuta 2013

Tärkeitä aikuisten juttuja

Jos lapselle sanotaan, että äidillä ja isillä on aikuisten asioita hoidettavana sillä aikaa kun on kerhoa, niin mitä se sitten todellisuudessa tarkoittaa.

Käytiin lounaalla Aleksilla olevassa Ristoranta Il Sicilianossa. Paikkaa on monesta suunnasta kehuttu mutta jostain syystä sinne ei ole koskaan aiemmin tullut mentyä. Yllätys oli melkoinen kun henkilökunta tuli puhuen italiaa, englantia ja ihan muutaman sanan suomea. Ihana paikka ja se henkilökunnan tuoma aito italian fiilis oli kiva lisä, samoin kun se taustalla soiva italialainen musiikki. Pizza oli todella hyvä ja maukas, se pizzapohja aivan mahtava. Yksi asia jäi kuitenkin hieman vaivaamaan, otettiin nimittäin pizza puoliksi ja tästä puolituksesta veloitettiin 2€. Toisaalta ymmärrän mutta mielestäni ihan liian korkea hinta tuollaisesta. Samoin kun pöydässä oli valmiina jo vesikannu ja kun molemmat joutiin omista laseista niin laskussa oli veloitettuna kaksi vettä. Ymmärrän toki, että vedestä veloitetaan mutta miksi sitten pöydässä on valmiina täysi vesikannu? Yhtäkkiä nimittäin 12€ pizzalle tulikin hintaa 16€.


Kahville mentiin Fazerille. Oli muuten aikamoinen haaste ohittaa se kakkutiski valitsematta mitään ja ottaa ihan vain se cappuccino ja vesilasi. Olisikohan tässä ollut tämän syksyn viimeisiä kahvitteluja ulkoterassilla niin että tarkeni ilman takkia ja villapaitaa?


Illalla sitten otettiin takaisin se herkuttelu mitä vaivalloisesti päiväkahvilla välteltiin. Illalla käytiin ystävän luona iltateellä ja voi taas sitä herkkujen määrää mitä tarjolla oli, ja tietysti niitä piti sitten maistella niin että ähky tuli.

Että sellaisia todella tärkeitä aikuistenjuttuja tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti