perjantai 6. syyskuuta 2013

Pieni ripaus kulttuuria

Eilen tehtiin pikainen visiitti Luonontieteelliseen museoon. Siellä kun on joka kuun ensimmäinen torstai klo 16-18 ilmainen sisäänpääsy niin päätettiin mennä kokeilemaan miten pojan mielenkiinto riittää. Tiedättekö kun on tällainen meno sovittu jo aikaisemmin ystävien kanssa mutta kun koko päivä ennen treffejä menee aivan eritavalla kun on suunniteltu niin luotto on tosi kova lähteä.


Ja olisi ehkä kannattanut jättää reissu kokonaan välistä. Ensin kauhealla kiireellä käytiin syömässä, kun muuta paikkaa ei kiireellä keksitty niin mäkkäriin nopeaan vatsan täyttöön. Harvinaista mutta kylläpä cokis maistui pahalle pitkästä aikaa (ollaan limulakossa, ei siis osteta limua kotiin). Ruuhkassa kun sitten suunnattiin museolle niin poika tietysti nukahti autoon, ja juuri tietenkin just viime hetkellä mutta kuitenkin ehtien syvään uneen.


Vauhti saatiin kuitenkin päälle (ikävä kyllä) melko pian. Ekan kerroksen luurangot jaksettiin vielä jotenkin melko rauhassa katsoa mutta sitten toiseen kerrokseen siirryttäessä oli mielenkiinto jo herpaantunut ja se yleinen hösöttäminen ja sekoilu vei voiton.


Olishan se vähän turhan kunnianhimoinen ajatus lähteä kolmevuotiaan kanssa museoon mutta vähän elättelin toiveita, että eläimet olisivat kiinnostaneet, kun nyt oli mahdollista kuitenkin vähän eritavalla niitä ihmetellä.


No, ehkäpä päivä vaan ei ollut nyt se paras mahdollinen ja voidaan kokeilla uudestaan ensi kuun ilmaisena päivänä. Turhautuminen unohtui kuitenkin melko pian kotiin päästyä kun saatiin illaksi hoitoon ihanan nappisilmäinen karvakuono.

 Tänään olisikin illalla vuorossa futista eli mennään J:n kanssa katsomaan Suomi-Espanja -matsia, jei! 
Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

2 kommenttia:

 1. Tuolla voisikin joskus käydä, vaikka ihan maksamalla, koska töiden ja muiden hommien takia tuskin torstaihin tuohon aikaan kerettäisi!

  Me ollaan käyty tuolla kun poika oli ehkä 1.5v, mutta ei tietysti siitä enää mitään muista. Kivaa oli kyllä silloinkin ja sitten käytiin Kampissa kiinalaisessa syömässä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä, on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Vaikka nyt toi meidän visiitti olikin vähän nopea ja poika sähelsi, niin tykättiin J:n kanssa silti kovasti.

   Me on käyty tuolla kans kerran aikasemmin, poika oli sillon ihan muutaman kuukauden ja pötkötti vaan vaunuissa niin saatiin sillon vähän paremmin katella ja keskittyä. :D

   Poista