lauantai 8. joulukuuta 2012

Poika kirjoitti Joulupukille, osa 2


1. Ehkä olisi jo korkea aika miettiä isomman sängyn hankkimista pojalle. Ollaan vähän katseltu Ikeasta tuota Gulliver-merkkistä sänkyä, mikä vaikuttaisi ihan kivalle, yksinkertainen perussänky. Tähän tietysti tarvitaan myös Ikeassa myytävä irtolaita, ettei poika putoa sängystä. Myös uusi patja ja petari, kuten myös täkkikin tarvitaan. Ja apua, kaikki pojan pussilakanat jäävät pieniksi eli myös uusia pussilakanoita, huoh.

2. Koska Mikki Hiiri on kovassa suosiossa ja kaikki vanhat yökkärit alkavat tosiaan jo jäämään pieniksi niin Mikki yökkärit olisi ihanat. Tällaisissa ihan varmasti näkisi ihania unia koko yön.

3. Koska pojan huoneessa on tilanpuutetta ja siinä vaiheessa kun sänky siirretään sinne, niin pitää yksi isompi lipasto siirtää pois. Näin ollen uudelle säilytystilalle on tarvetta. Meillä on tähän Ikean Stuva-sarjaan jo olemassa henkarikaappi ja säilytyspenkki. Nyt tarvetta olisi enimmäkseen noille laatikollisille, minne saisi hyvin mm. t-paidat, sukat, bokserit jne laitettua nätisti piiloon. Toki myös tuollainen isompi säilytyskokonaisuus olisi myös kiva, jotta tavaraa saisi enemmän kaappeihin.

4. Mikki Hiiri säilytyslaatikot olisi hyödyllisiä (ja kyllä, ehdottomasti juuri Mikki Hiiri on oleellinen tässä) mm. duplojen ja muiden pienten lelujen säilytykseen, saisi myös pidettyä paremmin myös samaan sarjaan kuuluvat lelut yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti