maanantai 28. huhtikuuta 2014

Hyvä idea kostautui

Sain päivällä hyvän idean ja nyt olenkin sitten saanut kärsiä tuosta mahtavasta ideasta lopun päivää. Pojan kerhon ajaksi mulle järjestyi yllättäen omaa-aikaa ja päätin suunnata nauttimaan aurinkoisesta päivästä ulos aurinkoon.



Ensin reilu tunti happihyppelyä Munkkiniemen rannassa ja siltaa pitkin Laajalahden puolella ja sitten herkkulounassalaatti Cafe Torpanrannan terassilla. Siinä reilun tunnin aikana ehti matkaa kertyä reilu 4km. Pieniä polkuja pitkin metsikössä ja välillä rantakivikolla kävellen oli ihana päästä pitkästä aikaa menemään ja reitti oli ehdottomasti sellainen, että pitää pojan kanssa mennä yhdessä.


















Se yksi iso mutta päivässä oli siitepöly. Useampi päivä on mennyt jo melko tukkeessa mutta nyt ilta on mennyt ihan silmiä päästä kaivaessa ja aivastellessa. Ihan megapaha allergia. Lääkkeitä menee enemmän kuin on sallittu ja silmätippojakin saisi olla kokoajan laittamassa. Myös poika on valittanut allergiaoireita ja toivottavasti saadaankin viime vuoden resepti pian uusittuna takaisin ilman mitään ongelmia. On kaunista seurata miten koivu puhkeaa lehtiin mutta myös erittäin ärsyttävää. Ja ei, en suostu jäämään sisälle allergioiden takia...tai tietysti ainahan sitä voi shoppailemaan lähteä jos tilanne menee ihan todella pahaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti