keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kehyksillä sisustaen

Viime viikolla käytiin torstaina Pentikillä joulukahvilla ja Ystäväklubi-päivillä. Sain muutama päivä aikaisemmin idean, että vaihdetaan olohuoneeseen taulun tilalle tauluhylly ja siihen valokuvakehys (ja ehkä jostain muuta kivaa). Vaihtelua isolle tummalle taululle, sekä hieman kevennystä olohuoneeseen ja vaaleutta. Sain vielä idean myytyä J:lle ja sopivasti Pentikille tuli Ystäväklubi-päivät ja -20% alennuskoodi, eli siis näin oli tarkoitettu käyvän.


Ne joulukahvit olisi tosin pitänyt jättää väliin. En ole koskaan tykännyt joulukahvista, enkä tykkää vieläkään. Otin puolikuppia sitä kahvia, enkä saanut edes sitä juotua. Tuoksu kahvista oli ihana, muistaakseni kanelilla ja hasselpähkinällä maustettua. Toisekseen olisi pitänyt ehkä hieman olla tarkempi, sillä olen tosi allerginen pähkinälle ja tarkistin kahvipaketin vasta kun olin maistanut kahvia. Onneks siitä ei kuitenkaan mitään nyt tullut.


Olohuoneen seinälle valittiin Pentikiltä Vekki valokuvakehys, missä on tilaa kahdeksalle kuvalle. Samaa sarjaa on olohuoneessa jo ennestään peili ja muutama yksittäinen valokuvakehys, joten melko luonteva valinta. Samalla hankittiin myös toinen valokuvakehys kolmelle kuvalle, että kaikki kehykset on nyt sitten yhtenäisiä olohuoneessa.

Vihdoin myös sain ostettua itselleni sohvan käsinojalle pienen tarjottimen. Monesti iltaisin tulee herkuteltua sohvalla vielä jotain iltapalaa kun poika on saatu nukkumaan. Pieni tarjotin on just sopiva alusta mm. teekupille ja leipälautaselle sohvalle. Tosin Saaga-sarjan tarjotin sopii vain talveen, kesäksi täytyy hankkia joku kesäisempi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti