maanantai 13. huhtikuuta 2015

Rockia, balettia ja jäätelöä

Lauantaina oli taas hetki aikaa ihan kahden, ilman lasta, kun mentiin katsomaan Rock The Balletin Romeo ja Julia. Rasta Thomasin ja Adrienne Canternan uran mestariteokseksi kehuttu esitys. Eikä ollenkaan turhaan kehuttu, sillä olihan se aivan ihastuttava. Tanssijat olivat jälleen ihan mahtavia ja saivat sen kaiken näyttämään niin helpolta ja köykäseltä. Aikaisempana kahtena vuotena ollaan käyty katsomassa todella suosittuja Rock The Ballet-esityksiä ja oli kiva päästä nyt näkemään tämä paljon ylistystä saanut teos. Itse esityksessä ei siis mitään moitittavaa, mutta Kulttuuritalo ei ollut ihan toimiva ratkaisu. Edellisinä vuosina on Rock The Ballet esiintynyt Savoy-teatterissa ja siellä pyörätuolin kanssa on oltu ihan eturiveillä reunassa, mistä tietenkin melko moitteeton näkymä. Nyt pt-paikat oli yläkatsomon alarivillä, eli käytännössä samassa tasossa koko alakatsomon kanssa, mikä ei siis noussut porrastetusti. Lava kun oli myös tasainen, niin esiintyjien jalkoja, tai lavantasolla tapahtuneita kohtauksia ei juurikaan nähnyt. Muutenkin jonkun verran joutui kurkkimaan sieltä edessä istuvien päiden takaa. Se oli hiukan harmillista.


Aurinko paistoi esityksen jälkeen vielä niin houkuttelevasti, niin pyörähdettiin käymään vielä Kaivarissa jäätelöllä. Nyt on sitten jäätelökevät avattu omalta osaltani, eka jätskikiskalta ostettu jäätelö ja ulkona syötynä. Vaikka noi Helsingin Jäätelötehtaan jäätelöt on ihan huippuja ja annokset ihan älyttömän isoja, niin hieman saa mielikuvitusta käyttää, että tuosta banaanijäätelöstä sen banaanin tunnistaa. Hyvää se silti oli.



Vähän oli sellanen vuoden vanhemmat -olo, kun kahdestaan ilman lasta karattiin jäätelölle, mutta välillä se tekee ihan hyvää. Ehkä me ehdittään vielä tässä kevään ja kesän aikana pojankin kanssa käydä jäätelölle, ehkä. Tuleekohan edes molemmat käden sormet riittämään niihin kertoihin, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti