tiistai 27. elokuuta 2013

Angry Birds puistossa

Viime viikonloppu meni aika pitkälti pojan ehdoilla, pojalle mieleisissä paikoissa. Ensinhän perjantaina käytiin Korkeasaaressa, lauantai meni Lintsillä ja sunnuntaina kruisailtiin Oittaalle Angry Birds leikkipuistoon.


En oo aikasemmin käynyt edes Oittaan leirintäalueella, joten käynti oli sinänsäkin oikein kiva. Säähän oli sunnuntaina mitä mainioin ja todellakin oli kuuma, mutta kun mieli on jo jotenkin syksyssä niin ei sitä osaa enää oikein kesävaatteissa lähteä. Nähtävästi kaikki eivät kuitenkaan (onneksi) ole vielä vaihtaneet mieltään syksylle, sillä rannalla oli väkeä ottamassa aurinkoa samoin kuin uimareitakin löytyi.


Muuten tuo leikkipuisto oli oikein toimiva ja meidän pojan mieleen. Lapsia oli paljon leikkimässä ja L saikin leikkiseuraa siellä kivasti. Leikkipuisto oli jaetu kahteen osaan, oli possujen ja lintujen puoli. Ja se mikä oli ehkä kovin juttu, oli "Oittaan Helmessä" ollut hissi. Siinä mentiin aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja...Leikkipaikan ympärillä oli paljon nurtsia, missä oli väkeä piknik eväiden kanssa ja niinpä ajateltiin itsekin tässä lähipäivinä (huomenna?) suunnata uudestaan tuonne ja ottaa eväät mukaan, vanhemmat voi köllötellä nurtsilla kun pieni touhua leikkipaikalla. Ja onhan vieressä vielä kahvila, mistä saa kahvia ja jäätelöä jälkkäriksi.

Me jäätiin pojan kanssa hetkeksi kahdestaan :D


2 kommenttia:

  1. Teil onkin ollut kiva viikonloppu. ^^ Aikas kivan näkönen leikkipuisto. :) harmi vaan kun on kyllä liian kaukana meihin nähden.. Ei viitti autottomana lähtee sadalla kulkuneuvolla. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eipä tonne tulis ilman autoa lähdettyä, sen verran kaukana on. Mutta oli pakko kattoa HSL:n reittioppaasta niin noin tunnin matka julkisilla rautatientorilta, ensin junalla ja sit joko yks vaihto bussiin tai kaks vaihtoa bussilla... :D

      Poista