keskiviikko 28. elokuuta 2013

Uskomatonta mutta totta, ja hauskaakin vielä

Voi olla, et joidenkin on ehkä vaikea uskoa seuraavaa mitä ollaan tehty viime päivinä mutta vakuutan, että totta se on. Siis sen lisäksi, että eilen aamulla käytiin taas pitkästä aikaa kuntosalilla.


Kyllä, ihan oikeasti oltiin eilen Lintsillä. Taas. Seitsemäs kerta tälle kesälle. Mutta kivaa oli jälleen ja tällä kertaa meillä oli siellä treffit. Näistä lintsitreffeistä oli alustavasti puhuttu jo alkukesästä lähtien, itseasiassa lapset aloittivat sopimisen keskenään mutta nyt vasta päästiin toteuttamaan nämä treffit.


Jostain syystä en kuitenkaan aikasemmin tiennyt (tai ollut kiinnostunut edes) että Lintsillä on myös Angry Birds leikkipaikka. Monesta paikasta ehdin heti kuulla, että se olisi melko ankea mutta päätettiin kuitenkin käydä. Ja me itseasiassa tykättiin, ihan toimiva pieni leikkipaikka. Tosin liukumäki ei tainnut kovin liukua mutta poika viihtyi. Ja äiti ja isikin viihtyi kun mekin saatiin vähän leikkiä. Tosin se mäki sinne ja etenkin pois sieltä on aika hurja (varsinkin pyörätuolin kanssa).


Tänään sitten lähdettiin (ihan suunnitellusti) purkamaan energiaa uudemman kerran Oittaalle Angry Birds puistoon. Cafe Torpanrannasta haettiin salaatit mukaan ja aurinkoiselle nurtsille nauttimaan lounasta ja seuraamaan pojan leikkejä. Aivan loistava tapa viettää iltapäivää. Muutenkin tossa paikassa on jotain, sillä siellä poika tuntuu saavan leikkikavereita niin paljon ja niin helposti. Aivan mahtavaa.


Leikkipuistosta ajettiin suoraan uimaan. Vähän oltiin pähkäilty josko lopetettaisiin toi uinti ja keksittäisiin jotain muuta tilalle, kun toi on aika (todella!!) kallista. Mutta tänään altaassa taas muisti miksi siellä käydään ja kun sen puoltuntia seurasi sitä pojan innostunutta polskimista ja hyppimistä, niin eihän me voida tätä lopettaa. Ja tuolta altaasta ei pojan silmät ärsyynny, eli siellä ei tarvitse edes uimalaseja käyttää. Ehkä se raha on sittenkin niin pieni hinta siitä mitä sieltä saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti