keskiviikko 14. elokuuta 2013

Se olikin allergiaa

Niinhän siinä eilen kävi, että jouduttiin käymään siellä lääkärissä kun pojan silmät oli aamulla niin hurjan näköiset. Reppanalla oli silmät turvonnut lähes umpeen ja aivan punaiset mutta eivät siltikään rähmineet. Muuten poika ei ollut silmistä moksiskaan mutta hieman ihmetteli kun ei silmät aukea kunnolla ja vähän olivat kipeät mutta leikkiä jaksoi silti hyvin.

Lääkärin mielestä kyseessä ei ole silmätulehdus vaan allergiaa ja saatiin sitten silmätippoja, allergialääkettä oli kotona jo ennestään ja sitä onkin otettu kesän läpi. Nyt kuitenkin viikon uintikielto ja jatkossa varmaankin opetellaan käyttämään niitä uimalaseja. Eilen ehdittiin laittaa tippoja kolmesti ja silmät rauhoittuivat jo aika hyvin, mutta ei ne vielä ihan täysin ole tervehtyneet. Toivotaan, että näillä nyt pärjätään.


Ennen lääkäriä kotona sain inspiraation hieman järjestellä pojan huonetta uudestaan ja samalla myös pojan synttärilahjaksi saama Måla-maalausteline pääsi vihdoin käyttöön. On muuten aika kiva, saatiin J:n kanssa myös kokeilla, mutta vain ihan nopeasti. Ja sen ehkä huomaa myös jäljestä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti