perjantai 23. elokuuta 2013

Yömarkkinoilla tanssien

Eilen käytiin pienellä iltalenkillä Teurastamon yömarkkinoilla (Taiteiden yö). Lähdettiin liikkeelle vasta ysin aikaan, joten ilta alkoi jo mukavasti hämärtyä ja päästiin markkinoille iltavalaistuksessa. Väkeä oli kivasti liikkeellä, ihan jo vastaantulijoiden määrä oli melko runsas.


Yömarkkinoilla oli myös paljon väkeä rennosti nauttimassa kauniista illasta markkinatunnelmassa. Me ei sen enempää sinne paikan päälle jääty, lähinnä vaan käveltiin läpi, kurkittiin vähän tuliesitystä ja käytiin pikaisesti pyörähtämässä tuoretorilla. Tuliesitystä katsoessa naureskeltiin vaarin kanssa, joka sattumoisin tuli meidän mukaan markkinoille, että tämähän on oikein näppärä tapa opettaa 3-vuotiaalle tulenkäsittelyä.


Poika pisti paikalla myös oman esityksen pystyyn ja innostui kovasti tanssimaan musiikin tahdissa. Ja myös vaari sai luvan osallistua tähän esitykseen.Yömarkkinat oli ihan hauska tapahtuma ja jäin itseasiassa miettimään, että toimisikohan Helsingin kesäöissä tällainen tapahtuma? Koko perheen yömarkkinat, vaikka kerran tai kaks kuukaudessa?

Ihanan aurinkoista viikonloppua!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti