sunnuntai 25. elokuuta 2013

Eläimellinen perjantai

Perjantaina käytiin taas vaihteeksi Korkeasaaressa. Oltiin sovittu äitini ja tätini kanssa, että mennään tänä kesänä käymään, joten alkoi olemaan jo korkea aika, ettei kesä ehdi loppumaan kesken.


Vaikka olikin ihan kiva taas käydä ja meillä oli ihan mukava päivä niin ei se Korkeasaari päässyt tälläkään kertaa yllättämään mitenkään positiivisesti. Eläimiä näkyi tällä(kin) kertaa melko vähän. Ja aika ison pettymyksen ja ihmetyksen aiheutti se, kun karhulinnalla oleva kahvila/ravintola oli pistänyt ovensa kiinni jo klo 16 vaikka eläinpuisto oli auki klo 20 asti. Me oltiin vielä suunniteltu, että istuttaisiin siellä rauhassa kahvit ja L voisi leikkiä siinä leikkipaikalla. Eikä oltu ainoita kenellä tämä tuli yllätyksenä ja pettymyksenä, osa oli suunnitellut vielä syövänsä siellä ja nyt saivat jatkaa matkaa nälkäisten lasten kanssa. Okei, olihan se oma vika kun ei oltu tarkastettu aukioloaikoja, mutta jotenkin oletettiin olevan auki kun kuitenkin vielä mennään kesäkuukausissa, sekä puistossa oli aika paljon kävijöitä ja varsinkin turisteja oli paljon liikkeellä. Ei tosiaan ihme jos valitetaan (varsinkin turistit) että Suomi menee kiinni elokuussa kun koulut alkaa.


Mutta nähtiin kuitenkin ne uudet apinat ja sovittiin poiskävellessä L:n kanssa, että mennään nyt ainakin kerran vielä ennen talventuloa käymään Korkeasaaressa. Ens kuussa on nimittäin Kissojen yö kahtena perjantaina ja kalenteriin on jo varmuudeksi ympyröitä varauksen merkiksi se jälkimmäinen perjantai.


Muistin muuten kerrankin laittaa Sports Trackerin päälle, en tosin heti kun lähdettiin parkkipaikalta, eikä se itseasiassa alkanut edes heti päällelaitettua mittaamaan matkaa mutta noin 7,5km tuli siellä käveltyä. Aika kiva matka ja siis poikahan meni ilman rattaita omin jaloin liikkuen koko matkan. Välillä meinasi pienen voimat loppua mutta sitten otettiin pienet juoksukisat niin kyllähän jaksoi taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti