maanantai 12. elokuuta 2013

Uimassa

Maanantai alkoi reippaasti kun iltapäivällä saatiin (kerrankin) loistava idea lähteä Mäkelänrinteeseen uimaan koko perheen voimin. Tosin saman idean oli saanut jokunen muukin ja paikka oli aika turvoksissa. Pitääkin ens kerralla muistaa mennä vähän fiksumpaan aikaan.

Saatiin kuitenkin nautiskella siellä vesihieronnoista ja leikkiä vedessä ihan rauhassa. L malttoi muutaman pienen hetken harjoitella myös niitä uintipotkuja ja käsillä kauhomista mutta muuten meni enemmänkin leikkimiseksi. Nyt kun J oli mukana niin sain itsekin tilaisuuden vähän käydä uimassa muutaman vedon verran ja tuntui muuten hyvälle.


Mutta kotona ilmeni taas tämä harmittavampi juttu. L:n silmät nimittäin taas tämänkin vedessä olo kerran jälkeen turposi ja muuttuivat ihan punaisiksi. Sama juttu tapahtui viime viikolla Puuhamaan ja ekan uimakoulun jälkeen. Ja just kun L on taas pitkän tauon jälkeen innostunut sukeltelusta ja vesiliukumäistä. Ei hyvä ollenkaan. Aikaisemmin ei oo tällasta vaivaa huomattu ja täytyykin keskiviikkona uimakoulussa katsoa josko L suostuisi pitämään uimalaseja tai sitten olisi sukeltematta kokonaan, että jos ei sitten näyttäisi näin pahalle. Viime viikolla helpotti sitten muutamassa päivässä ajan ja allergialääkkeen (??) avulla, joten katsotaan miltä silmät näyttää huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti