perjantai 30. elokuuta 2013

Sirkuksessa

Onpa jotenkin ihana aamu(päivä), koti on ihanan hiljainen (J lähti asioille ja poika nukkuu vieläkin yöunia), vaatteiden valinta viikonlopulle onnistu melko kivuttomasti ja jopa nuttura onnistui tänään ensimmäisellä, eikä mennyt edes liian kireälle (Hah!).

Mutta tarkoitus oli kirjoittaa muutama sananen eilisestä sirkuksesta. Jos totta puhutaan en ole ihan varma, miks edes siitä kirjoitan koska se ei ollut mitenkään loistokas kokemus. Kokemus kuitenkin.


Sirkus Caliba tuli vihdoinkin tähän meidän kulmille ja aina kun poika on niitä sirkuksen kylttejä nähnyt on ollut kova kysely milloin hän pääsisi katsomaan pelleä. Nyt puhuttiin vielä mummi mukaan ja mentiin katsomaan pelleä. Tosin sellaista kunnon perinteistä pelleä ei oikein ollut. Joku versio pellestä siellä kävi aina hetken lavalla pyörähtämässä mutta ei mitään kunnon pelleilyä.


Muutenkin Caliba ei ollut oikein meidän mieleen, eikä ollut ihan lapsille suunnattu. Viime talvena kun käytiin Sirkus Finlandiassa niin poikahan istui koko esityksen nauliintuneena ja taputti innoissaan mutta nyt oli paikoitellen tosi tuskaista saada pidettyä poika aloillaan tuon vajaan kaksi tuntia. Olin aikaisemmin katsonut, että esityksessä on eläimiä mukana, kiva. Eläimet oli suloisia, mutta ei ne oikein mitään tehneet, mitään erikoista. Ainut mitä jäin miettimään oli, että millaiset olot niillä eläimillä on siellä.

Me ei otettu paikkoja eturiviltä vaan "perus tuolikatsomosta" eli kolmosrivistä lähtien, missä paikat oli pienen korokkeen päällä. Mutta kun edessä lapset seisoivat ja osa seisoi jopa penkeillä/vanhempien sylissä niin eihän siitä kolmannelta riviltä meinannut edes kunnolla nähdä. Itse kun kielsin meidän poikaa seisomasta penkillä, kun olisi sitten estänyt takana olleiden näkyvyyden. Toiselle puoliajalla mentiin sitten ihan takariviin niin siellä L sai seistä penkillä ja vuorotellen olla äidin ja mummin sylissä niin poikakin näki paremmin.


No nyt taas yhtä kokemusta rikkaampana ja ei, tuonne en halua uudestaan.


Mutta tästä huolimatta oikein iloista ja miellyttävää viikonloppua kaikille! Me lähdetään viikonlopuksi mökkeilemään ja viettämään Venetsialaisia, kivaa! :)

Ps. Poika heräsi tänä aikana kun kirjoitin, joten se siitä hiljaisesta kodista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti