tiistai 27. elokuuta 2013

Viikko alkoi rennosti supervoimilla

Yksi ehdottomasti parhaimpia tapoja aloittaa viikko ja maanantai on käynti hierojalla, sellainen rennompi viikon aloitus. Selkä ei vieläkään oo hyvä mutta selkeästi parempi mitä viime viikot on ollut. Nyt pää jo kääntyy lähes rajoituksetta ja ainakin tällä hetkellä käsiä pystyy nostamaan rajoituksitta, eikä jatkuvaa särkyä ole. Toivottavasti tämä siis tästä ja jatkossa pärjäisi taas ilman lääkkeitä, eikä hierojalla tarvitsisi joka viikko käydä, vaikka se aika kivaa onkin.


Päivä jatkui muutenkin rennolla teemalla. Ensin käytiin päiväkahvilla Johan & Nyströmillä Skattalla ja siitä jatkettiin Tervasaaren leikkipaikalle. Hiekkalaatikkoa, keinumista, liukumäkeä, kiipparia (myös äidille), sorsia ja tietysti juoksemista. Ja voi ihana mikä ilma, ihana aurinko ja ihana lämpö.


Jos äiti aloitti maanantain rennosti niin poika aloitti sen sekoituksena supermiestä ja hämähäkkimiestä, mun omana supersankarina. 


Illalla kävin vielä parin tunnin iltalenkillä itsekseni. Niin kaunis ja lämmin ilta, että olihan se lähdettävä liikkeelle.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ehkä oudolta mut kannattaa pyytää jotakuta hieromaan sun pohkeet myös kun ne on suoras yhteydes noihin niskan seudun lihaksiin hermotuksien kautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, enpä oo ennen kuullutkaan tosta mut kiitos vinkistä! Täytyy ehdottomasti kokeilla jos vaikka auttais :)

      Poista