lauantai 3. elokuuta 2013

Lauantain tunnelmia

Aamulla aamupalan jälkeen hypättiin autoon ja lähdettiin kruisailemaan Porvoon suunnalle, haettiin vielä mummi ja vaari matkaan mukaan. (Voitte uskoa, että pojalla on ollut ikävä kun oli puoltoista viikkoa erossa mummista ja vaarista!!). Itseasiassa ihan ensin suunnattiin Kungsbackanin kotieläinpihalle Ilolaan. Taisin jo viime kesänä katsella tuota paikkaa sopivaksi retkikohteeksi ja nyt sattui sopiva päivä tälle retkelle.


Ehkä hieman turhan lämmin päivä kotieläinpihailuun mutta sen ei annettu menoa haitata. Ehdottomia kohokohtia oli vuohien syöttäminen ja rapsuttelu, sekä itse en pysty unohtamaan niitä sikoja ja sitä niiden kuorsausta, sanoisinko jopa vakuuttavaa. Ihana maalaispaikka ja eläimiä pääsi näkemään ja silittämään ihan kivasti. Eväät olis ollu ihan hyvä idea mutta toisaalta kun tarkoitus oli jatkaa matkaa vielä Porvooseen syömään niin nyt mentiin ilman.


Porvoossa mentiin suoraan rantaan etsimään ruokapaikkaa ja löydettiin melko nopeasti kaikkia miellyttävä paikka ja vapaa pöytä varjosta. Poika alkoi olla ruoan jälkeen jo sen verran väsynyt, että kun jälkkärijädet oli jäätelökioskista syöty niin oli hyvä aika lähteä takaisin Stadia kohti ennen kuin känkkäränkkä ehti päästä valloilleen. Ennen kotiin menoa vielä pari tuntia ulkoleikkejä mummilan pihassa ja poika oli väsytetty yöunille ja kahdeksan aikaan, ei huono. Siis ei huono ollenkaan, sillä tämä on meillä todella harvinaista. Nyt siis äkkiä mukava asento sohvalla ja leffa pyörimään, ihanaa!Ihanaa illan jatkoa! <3

2 kommenttia:

 1. eikä, mä haluan, että mustakin tulee joskus sit tollanen cool mama, joka jaksaa kirjottaa blogia ja napsia kuvia ja olla kiinnostunu monesta asiasta!

  http://rosamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Et tiedäkään miten hyvälle mielelle se saikaan :))

   Poista