maanantai 5. elokuuta 2013

Kesälomareissu, part 1

Kesälomareissu aloitettiin pari viikkoa sitten Tampereelta. Ensin stoppi Ideaparkkiin muutamaksi tunniksi ennen kuin suunnattiin hotellille. Ideaparkki oli positiivinen yllätys ja sinne itseasiassa palattiin vielä uudestaan kun lähdettiin Tampereelta jatkamaan matkaa. Ideaparkkihan on ihan siinä matkan varrella kun Tampereelta lähdetään Ähtäriin päin, tai sitten ei, mutta eipä siitä (onneksi) kovin pitkä koukkasu tullut.


Tampereella majoituttiin Scandic Tampere Stationissa ja pakko kehua, että paikka oli oikein positiivinen kokemus. Kiva lisä huoneessa oli moottoroidut sängyt, ei huono ollenkaan, hierova sänky olisikin ollut ihan liian luksusta.


Vietin omia synttäreitä (tänäkin vuonna) Tampereella ja päivä vietettiin Särkänniemessä. Otettiin kaikille rannekkeet ja näin päästiin myös J:n kanssa käymään ihan itsekseenkin laitteissa. J kävi muutaman kierroksen Tornadossa ja totesi sen riittäneen ja itse kävin Ilmaveivi-karusellissa ja oli muuten aika hurjaa.

Voitin nallen!!

Päivä meni ihan älyttömän nopeasti ja lopuksi käytiin vielä jädellä Näsinneulassa ja ihasteltiin maisemia korkeuksista. Oikein onnistunut aloitus meidän reissulla ja ihan loistava tapa viettää synttäreitä.

Mites toi vuosi?
Ilmankos mulle ei tänäkään vuonna tullut ikää kuin 24v ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti