lauantai 10. elokuuta 2013

Naurusaarella

Lähdettiin tänään pojan kanssa purkamaan energiaa Flamingon Naurusaarelle. Ollaan siellä kerran aikaisemmin käyty ja silloin poika tuntui olevan sinne liian pieni, joten nyt uutta yritystä.L on vasta tässä kesän aikana innostunut enemmän kiipeilystä ja alkanut kiipeilemään paikkoihin, joten nyt tuo Naurusaari osoittautua ihan mainioksi paikaksi kun siellä sai kiipeillä. Sai kiipeillä, seikkailla putkia pitkin yläilmoissa, laskea liukumäkeä, pomppia trampoliinilla ja muuta mukavaa millä purkaa energiaa. Pari tuntia meni nopeasti ja olisi poika vielä viihtynyt pidempääkin mutta kun paikka alkoi menemään kiinni ja leikkikaverit lähteä myös pois niin päästiin lähtemään sovinnolla.


Tosin siinä isossa kiipeilytelineessä, missä siis L:kin kiipeili, seikkaili putkissa ja laski liukumäkeä on ikäraja 4-5 -vuotiaille. Olisi ollut melko tympeää kieltää poikaa siinä leikkimästä, koska toinen osasi sinne itsenäisesti niin hyvin kiivetä ja muutenkin pärjäsi siellä hyvin. Sen lisäksi tänään illalla ei tuolla ollut mitään järin suurta tungosta, joten ei siellä joutunut juurikaan väistelemään muita tai pelkäämään, että jäisi jalkoihin. Mutta jos tuosta ikärajasta pitäisi tiukasti kiinni, niin sitten tarjonta olisi ollut 3-vuotiaalle aika köyhää, ottaen huomioon että sisään maksoi 6euroa.


Tehtiin pieni pyörähdys myös Jumbon puolella ja H&M:ssä. Siellä ihastelin kovasti muutamaa paitaa, mutta vielä ne sinne hyllyyn jäi. Pojan idea oli tuo valkoinen "Äiti se sopisi sulle" ja jotenkin itse olen tykästynyt jostain syystä tuohon toiseen paitaan. Pitäisköhän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti