tiistai 20. elokuuta 2013

Kivaa päivää vietettiin

Viime viikolla käytiin Tykkimäellä. Jotenkin heräsin tähän Tykkimäki-ideaan tosi myöhään, vasta nyt kun kesä alkaa jo loppumaan ja huvipuistot pistämään portteja kiinni.


En oo Tykkimäellä käynyt kun varmaan joskus ihan pienenä omien vanhempien kanssa, eikä siitäkään mitään muistikuvia, joten nyt oli kiva mennä. L oli myös innoissaan, vaikka ajomatkalla totesikin, että Lintsi olisi kelvannut. Itse taas tykkäsin kun oltiin taas tienpäällä.


Portit aukesi vasta klo 15 ja me oltiin vain hetki sen jälkeen jo siellä jonottamassa. Hassua, että siinä rannekkeiden ostossa oli jonoa, mutta muuten puistossa oli tosi hiljasta.


Iltapäivä meni hurjaa vauhtia ja ehkä vähän kesken se päivä jäi kun kahdeksalta jo portit laitettiin kiinni. Ehdittiin kuitenkin kierrellä laitteita niin, että välillä mentiin pojan kanssa yhdessä ja välillä poika pääsi myös yksin menemään. Musta on tosiaan tullut jo vanha kun muutamat laitteet tuntui tosiaan aika hurjilta. Pojalla tosin ei ollut samoja ongelmia vaan lähinnä päinvastoin, heppakaruselli oli nimittäin jo ihan tylsää ja liian rauhallista. Samoin kun Kouvola-pyörässä kysyi kolmannen kierroksen alkaessa "miksi vieläkin?".


Mukkelis makkelis oli aivan loistava paikka, varsinkin kun päivän lopulla tuli vettä hetken aikaa vähän reippaammin. Ymmärrän kyllä pointin mutta silti hieman ärsytti, kun siellä piti tietysti kengät jättää pois ja leikkialueella oli sukkapakko. Onneks pojalla oli sukat jalassa ja pääsi vapaasti leikkimään mutta kun itselläni ei ollut, enkä halunnut ostaa vaaleanpunaisia Tykkimäki-sukkia, niin jouduttiin tyytymään sieltä sivusta seurailuun. Sinnehän se poika isojen kiippariin tietysti paineli mutta onneksi siellä oli kilttejä muita lapsia, ketkä auttoivat meidän metrinmittaista kun pituus ei ihan riittänyt kiipeämään kaikista kohdista.

Muistakaa tänne (omat) sukat mukaan!Kaikenkaikkiaan kiva päivä ja paikka oli ehdottomasti L:n mieleen, tosin halpa tämä keikka ei ollut vaan itseasiassa aika kallis. Ensi vuonna täytyy järjestää vaikka L:n kummitäti (vink vink!) mukaan, ettei äidin tarvitse ottaa ranneketta vaan joku muu saa rampata vuorostaan pyörityksessä.Mitäs pidätte paidasta? Eikö olekin ihan supersöpö ja hauska tuliainen viime kevään Pariisin reissulta. Jostain syystä unohtui ihan täysin koko kesäksi kaappiin mutta nyt se löytyi vihdoin päälle. :D (kuvat tosin on vähän heikot ja oli pakko vielä leikata pää pois kun oli taas niin tyhmät ilmeet!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti