perjantai 20. huhtikuuta 2012

Vesisateessa vesiputouksia

Tänään on ollut eka kunnon sadepäivä. Ennen reissua kun katseltiin sääennusteita niin kauhisteltiin, että joka päivälle luvattu sadetta, mutta onneksi ennusteet eivät ole pitäneet täysin paikkansa. Joka päivä on kyllä jossain vaiheessa hieman sadellut, mutta useimmiten ollaan aina osuttu silloin sisälle kahville tai oltu autolla liikenteessä, ettei sade ole haitannut. Tänään kuitenkin vettä tuli lähes koko päivän ja ihan kunnolla, ei mitään pientä tihkua.



Sade ei meitä kuitenkaan haitannut, vaan kun kahviin liittyvät jutut oli puolen päivän aikoihin hoidettu niin hypättiin autoon ja tien päälle, päämääränä Multnomah vesiputoukset. Ja WAU, ihan mielettömän näköistä. Maisemat muutenkin siellä suunnalla oli aika huikeita, sinänsä sääli että satoi ja oli sumuista, ettei maisemat päässeet edukseen. Mutta siis tosi hyvältä näytti jo näinkin. Suosittelen ehdottomasti käymään paikan päällä jos näille nurkille joskus eksyy. Luin siellä kyltistä, että vuosittain tuolla käy yli kaksi miljoonaa ihmistä ihastelemassa ja ihmettelemässä.


Paluumatkalla bongattiin tien vierestä yksi outlet ostari ja kurvattiin sinne käymään. Lähinnä ajatuksissa oli löytää uudet kengät. Löysin farkut, farkkuhameen ja huivin eli aika lähelle. Pakko siis jatkaa noiden ostareiden kiertelyä, voi harmi! :)



Nyt kuitenkin nukkumaan, huomenna on jännä päivä kun on J:llä ne MM-kisat. Tänään J sai kovasti kehuja kun maistatti kuppiaan yhdessä kahvila-paahtimossa, joten kiva nähdä miten huomenna käy. Let´s hope for the best! <3

Ps. Tänne on muuten luvattu aika hurjaa hellettä vkl:lle, huiiiiii! :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti