keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Eikai se flunssa meinaa taas tulla?

Voi kurkkukipu ja väsymys. Mikä ihmeen aika nyt on tulla kipeäksi? Tänään on ollu muutenkin ihan mega väsymys ja sitten vielä päälle ihan sellanen olo kun olisi kipeäksi tulossa. Ei hyvä, voin kertoa. Aurinko paistaa, ulkona on kesäisen lämmin (vihdoinkin!!), vieraita tulossa kylään ja mukava päivä tiedossa mutta fiilis on jotain ihan muuta.

Noh, käytiin tänään kuitenkin tekemässä pieni pyörähdys ytimessä kun anoppi tuli pitkästä aikaa käymään stadissa ja meillä kylässä. Ja oli taas kyllä ihana pyöriä keskustassa kun turisteja on paljon liikkeellä ja ihmiset hyvätuulisia aurinkoisen päivän kunniaksi. Ja on muuten hauska seurailla ihmisten pukeutumista, toisilla oli ihan kunnolla takkia päällä kun toiset taas viipottavat kesäisesti shortseissa tai lyhyissä kesämekoissa. Tänään mietinkin, että olisi hauska istua johonkin terassille ihan vain kuvailemaan ihmisten pukeutumista. 

Kuvia tuli tänään napsittua ihan onnettoman vähän, mutta laitetaanpa tähän sitten kuvia eiliseltä kun oltiin illalla käymässä Kaisaniemenpuistossa Radio Aallon Helsinki-päivän konsertissa.

pidettiin pieni piknik vadelmien kanssa

Meillä oli vähän erillaiset eväät kun monilla muilla ;)

Ehdittiin kuunnella Lauri Tähkää muutama biisi ja Happoradiota kun sitten lähdettiin välillä käymään muualla. Päädyttiin Café Engelille kahville ja sitten takaisin Kaisanieminpuistoon kuuntelemaan Chisua.


Nyt ei auta kun mennä laittamaan lämmintä Finrexiniä ja aikaisin nukkumaan, josko sitten huomenna olisi jo parempi olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti