torstai 7. kesäkuuta 2012

Tiistai

Tiistaina tosiaan päivän suunnitelmat muuttuvat siinä aamusella ja yhtäkkiä meille tarjoutuikin yllärireissu Korkeasaareen. Vaikka se Korkeasaari onkin ehkä pienoinen pettymys nykyään, noiden isompien eläintarhojen jälkeen, niin ei mua silti tarvii kahta kertaa kysyä mukaan. Tosin tällä kertaa ehkä enemmänkin tuppauduttiin seuraan kuin pyydettiin. J:n sisko oli nimittäin tiistaina saapunut lapsien kanssa stadiin ja suuntasivat Korkeasaareen.


Ennen Korkeasaaren reissua suunnattiin vielä perheen kesken lounaalle. Pitkän jahkailun ja listojen ihmettelyn jälkeen päädyttiin Pizza Huttiin. Päätettiin vielä mennä tarkastamaan pääseekö Citykäytävän Huttiin nykyään paremmin pyörätuolilla ja vaunuilla, kuin mitä ennen remonttia pääsi.
 Ei, ei se vieläkään ollut helppoa. Ylös ei vieläkään pääse hissillä, vaan siellä on sivuovesta mentäessä pyörätuolihissi rappusissa. Hissi on ihan älyttömän hidas ja ahdas. Mennessä siinä sattui sopivasti olemaan joku ystävällinen herra joka auttoi hissin käytössä ja rattaiden kantamisessa (poika nimittäin sopivasti nukkui juuri päikkäreitä rattaissa). Mutta kun pois lähdettiin niin päätin kantaa rattaat itse, ennemmin kuin odottaa, että J on ensin mennyt hissillä ja sitten laskenut hissin alas ja sitten lähtenyt köröttelemään. Sääli, että tuo on noin vaikeaa, sillä muuten paikka oli viihtyisä ja lounasbuffet riittoisa. Salaattipöytä varsinkin oli ihanan raikas ja monipuolinen, siinä jo saa vatsan hyvin täyteen!

Fasulla jälkkärillä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti