sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Minihupeilua

Viikolla vietettiin ihana päivä Lintsillä minihupeilemassa. Aikaisemmin kesällähän käytiin jo Lintsillä mutta sillon ei käyty missään laitteissa, vaan oltiin enemmänkin seurana. Tällä kertaa ostettiin pojalle ihan oma ranneke, minihupi. Minihupilaisen kanssa aikuinen pääsee laitteisiin mukana eli siis äitikin pääsi hupeilemaan.



Ja olihan meillä lystiä. Poika oli ihan innoissaan ja kieltämättä äidilläkin oli ihan hauskaa. En edes muista milloin viimeksi olisi tullut käytyä Lintsillä laitteissa ja varsinkaan noissa ihan pienten laitteissa.


Kaksi laitetta tuntui nousevan ihan ehdottomasti pojan suokkareiksi. Muksupuksu ja pienoiskaruselli oli ihan selkeästi Lintsin parhautta jos pojalta kysytään. Muksupuksussa sai mennä muiden lasten kanssa junalla ja pienoiskarusellissa pääsi ajamaan autolla karusellin pyöriessä. Ja kuten arvata saattaa, näissä laitteissa käytiin myös monen monta kertaa. Ja nää laitteet oli myös sellasia missä sai olla ihan itekseen ilman äitiä, muiden lasten kanssa. Oliskohan se vaikuttanu näiden suosioon?!? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti