lauantai 1. syyskuuta 2012

Synttärit

Ihan alkuun ISO kiitos kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta! Ihan hurjaa, että nyt on kulunut tasan vuosi siitä kun aloitin tämän blogin pitämisen ja kirjoitin ensimmäisen postaukseni.
Pakko myöntää, että on ollut kiva kirjoitella tänne ja vuosi on kulunut todella nopeasti blogin kanssa. Postauksiakin on kertynyt vuoden aikana ihan kohtalaisesti ja mikä positiivinen yllätys niin lukijoita on ollut yli odotusteni. Eli kiitos teille ja toivottavasti olette tykänneet käydä lueskelemassa. Ja toivottavasti tykkäätte käydä jatkossakin!

Kuva otettu Ristomatti Ratian kortista

Katsoin vuosi sitten tekemääni postausta, sitä ensimmäistä sellaista. Kirjoitin siitä että syksy on alkanut ja se tuntui kivalle. Nyt on aikas samanlainen fiilis. Vaikka okei, tänään toi syksyinen vesisade ei ihan kauheasti mieltä kohottanut, varsinkin kun tämä flunssakin on päällä, mutta silti tykkään että syksy on tullut. Syksy tarkoittaa minulle parhaimmillaan mm. neulepaitoja, kaulaliinoja, villasukkia, kynttilöitä, pötköttelyä viltin alla, kuulaita syysilmoja ja kauniita syksyn värejä.

Nyt blogin 1v. synttäreiden johdosta ajattelin korkata yhden kylmän jaffan ja laitetaan BB pyörimään nauhalta.

Ihanaa alkanutta syksyä kaikille ja kiitos vielä kerran kuluneesta vuodesta!
 Olette ihania! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti