tiistai 27. marraskuuta 2012

Home sweet home

Olipahan reissu! Mutta nyt on ihana olla takaisin kotona, oman kodin turvassa ja lämmössä. Tultiin takaisin Suomeen maanantai aamuna ja sen jälkeen on lähinnä vain nukuttu univelkoja pois. Yölento ei ollut mitään herkkua, mutta onneksi L sai nukuttua koko lennon. Paluulento lähti paikallista aikaa hieman puoli kahden jälkeen yöllä ja Hki-Vantaalle laskeuduttiin seitsemän aikaan. Huh. Sitten invataksin kanssa säheltäessä ja sitä odotellessa meni parisen tuntia että päästiin kotiin. Mutta kiitos Starbucks että olet löytänyt tiesi lentokentälle, niin ei ketuttanut ihan niin paljoa taksin odottelu.

Mijas
Mijas

Vielä ei ole käynyt mielessäkään aloittaa kuvien purkamista kameroilta koneelle mutta yritetäänpä saada vielä tämän viikon aikana se tehtyä. Jotain kuvia on kuitenkin napsittu puhelimilla, joten jotain saa jo nyt näytille.

Puerto Banus - Marbella

Kymmenen päivän reissuun mahtui vaikka ja mitä, kaikkea rauhallisesta rantakadulla köpöttelystä eläintarhoihin, vuorille kiipeämiseen, heppakyydillä köröttelyyn ja tietysti shoppailua. Ennen reissuun lähtöä J:n kanssa pohdittiin, että tuolta ei varmaan tule shoppailtua mitään kummempaa kun ei nyt mitään ihmeellistä edes tarvita. Vielä molemmat uskottiin tuohon ajatukseen, HAH. Mutta siis saatiin matkalaukut kiinni kun vähän päälle hyppi. :)

Benalmadena
Torremolinos

Koti-ikäväkin pääsi reissun aikana yllättämään kun ikäviä vastoinkäymisiä tuli eteen, mutta onneksi oli ihana perhe pitämässä yhtä ja niin saatiin jätettyä kaikki paha taaksemme ja loma jatkui rennon mukavasti uudella ilmeellä. Nyt kaikki ne murheet ovat vain muisto kaukaisuudessa.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti