torstai 17. syyskuuta 2015

Piipahdus Design Marketilla

Toissa viikonloppuna oli Stadissa Design Market Kaapelitehtaalla ja jostain syystä iski himo päästä käymään, vaikka mitään en ollut etsimässä. Ymmärrettävästi J ei mukaan lähtenyt kun oli just vasta kotiutunut sairaalasta, joten käytiin pojan kanssa kahdestaan. Sunnuntaina iltapäivästä oli vielä yllättävän paljon väkeä liikkeellä ihan markkinoiden loppuun asti.

Kuva by L

Markkinoilta löydettiin Print Market-osastolta Ainoa Graphic Design ja ne ihan loistavat postikortit. Poika löysi itselleen muutaman suosikin postikorteista ja itsekin innostuin näistä vähän erilaisista postikorteista, joten ostettiin niitä muutamia kotiinkin. Poika valitsi itselleen Nakki-kortin ja onnistui vielä puhumaan itselleen kaupanpäälliseksi yhden kortin, Salameloni-kortin.



Viime vuonna jo muistan, että yhdet julisteet jäi mieleen ja onnekseni tänä vuonna löysin vielä nuo samaiset julisteet. Onni oli vielä, että julisteessa oli fontti muuttunut viime vuodesta ja itse innostuin tästä vielä enemmän, joten nyt se oli jo hankittava kotiin. Enään puuttuu julisteelta kehykset, jotta sen saisi laitettua esille. Kiva siis, että markkinoilta löytyi jotain pientä kivaa kotiin tuomisiksi, ei siis ollenkaan hukkareissu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti