perjantai 2. maaliskuuta 2012

Äiti zombina

Eilinen oli ihan super väsynyt päivä. Olo oli aika zombimainen ja peilin ohi kun käveli niin aika samanlaiselta se peilikuvakin näytti.


Muskarissa kuitenkin pojan kanssa käytiin. Poikaa oikein kehuttiin kuinka reippaasti hän marakassia soitti ja hienosti noudatti annettuja ohjeita. Muskarin jälkeen tehtiin vielä pienoinen kävelylenkki kun ilma oli niin ihana. Tässä muutamia kuvia tuolta kävelylenkiltä napsittuna. Hyvin muuten taas tehosi tuo ulkoilma poikaan, kun ensin oli riehunut muskarissa ja sitten ulkoilmaa niin unihan se tuli.



Illalla saatiin vielä pojalle leikkiseuraa ja vanhemmille teeseuraa. Oli ihana nähdä kuinka nämä pienet miehet leikkivät hienosti yhdessä vaikka eivät ole nähneet pitkään aikaan. Oli muutenkin ihana saada heidät pitkästä aikaa kylään ja vaihtaa kuulumisia, varsinkin kun sieltä kuuli niin mukavia uutisia, hih. Harmi vaan kun tämä äiti oli niin väsynyt koko illan. Vieraiden jälkeen kasattiin vielä pienen miehen kanssa se lelulaatikko-penkki. Kun saan sen vielä oikealle paikalleen niin laitan siitä kuvaa. Mutta laatikko tuntui olevan pienen miehen mieleen, kun se heti otettiin käyttöön ja lelut laitettiin sinne sisään. Penkki toimii loistavasti sitten leikkitasona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti